2777
2789

دیروز پیامک تعیین شعبه بانک برامون اومده حالا همسرم رفته بانک هیچ مدرکی نگرفتن هیچیم ندادن گفتن ۲ابان بیا درصورتی که تو خود سایت نوشته مهلت تکمیل مدارک ۱۲روزه وبعد ۴۵روز خودبخود این ثبت نامم منقضی میشه یعنی چی؟؟

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خود بانک گفته ۲ آبان مدارک بیار

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
من قصد اقدام دارم ،بهم وام میدن ینی؟؟

خیلیا گرفتن ماکه اینجوری شده فعلا

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
من قصد اقدام دارم ،بهم وام میدن ینی؟؟

بچه دنیا بیاد آره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خب خود بانک گفته ۲ آبان مدارک بیار

گفته چون شلوغه ودرخواست وام فرزنداوری زیاده نوبت میزنیم نوبت شما ۲ابانه اونموقع بیا

نمیدونم والا،ما که تو بانک ملی چند ماهه برامون واریز کردند هنوز نمیتونیم برداشت کنیم میگن هنوز اجازه ...

بچه چندمتون چقدر ریختن واستون ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

بچه اول۲۰ بچه دوم ۴۰میلیون

خب عالیه ،میخوام ماشین بخرم ینی چقد میدن 

اگه بچه اولت دنیا بیاد ۲۰ میلیون

دومی۴۰ میلیون 

سومی۶۰ میلیون

چهارمی۸۰ میلیون

بچهی پنجم به بالات دنیا بیاد ۱۰۰ تومن😁 

البته به مادرها ماشین هم به قیمت کارخونه میدن بدون قرعه کشی...

البته شما اقدامی این مزایا از بعد تولد بچه تعلق میگیره👌

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️