2777
2789
عنوان

وام فرزند اوری سوال دارم لطفااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 28 پست
ما از بانک پاسارگاد  یک هفته ای گرفتیم مدارک که دادیم یه هفته بعد واریز شد

مدارکو نگرفته اونوقت توسایت زده مهلتش ۱۲روزه حتی تو خود پیامکم اینو نوشته

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
اگه بچه اولت دنیا بیاد ۲۰ میلیون دومی۴۰ میلیون  سومی۶۰ میلیون چهارمی۸۰ میلیون بچهی پنجم به ...

اووو😬من فقط یکی و بس اونم ب زووووور شوهرم😁🤚

ماشین خیلی میدوستم ۲۰ تومنم خوبه باز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقت از ثبت نامت میگذره ؟ منم چهار ماهه ثبت نام کردم هنوز پیامک نیومده ، خواهرم که رفت بانک مدارکشو برد، اینا میخوان بهت ندن برو دوباره شعبه بگو از مهلتش بگذره چی اگر پاسخگو نبودن برو تو سایت بانک مرکزی از شعبه شکایت کن خیلی زود جواب میدن

مدارکو نگرفته اونوقت توسایت زده مهلتش ۱۲روزه حتی تو خود پیامکم اینو نوشته

اشکال نداره باز میرین سایت یه بانک دیگه انتخاب میکنین 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰
نمیدونم والا،ما که تو بانک ملی چند ماهه برامون واریز کردند هنوز نمیتونیم برداشت کنیم میگن هنوز اجازه ...

خوشبحالتون من نمی‌دونم این دولت چ مشکلی با سیستان بلوچستان داره که حتی این وام هم بهمون تعلق نمیگیره

برایه گرفتن دستانت لحظه شماری میکنم کوچولوی من😍😘
چند وقت از ثبت نامت میگذره ؟ منم چهار ماهه ثبت نام کردم هنوز پیامک نیومده ، خواهرم که رفت بانک مدارک ...

اول مرداد ثبت نام کردم یک ماهو نیمه دیگه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
اشکال نداره باز میرین سایت یه بانک دیگه انتخاب میکنین 

چند بار ثبت ناممون حذف کردیم دوباره ثبت نام کردیم چون بانکای انتخابی ما میگفتن ما وام نمیدیم فعلا اصلا پیامک تعیین شعبه نمیومد اینکه اومدم اینجوری شدبه پولش احتیاج داریم ولی انگارسرکاریم

چند وقت از ثبت نامت میگذره ؟ منم چهار ماهه ثبت نام کردم هنوز پیامک نیومده ، خواهرم که رفت بانک مدارک ...

میشه دقیق شرایط رو بگید

یعنی تو یارداری باید درخواست وام بدیم که وقتی ب دنیا اومد وام رو بدن؟

یا تا متولد شد بریم درخواست بدیم؟

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

چند بار ثبت ناممون حذف کردیم دوباره ثبت نام کردیم چون بانکای انتخابی ما میگفتن ما وام نمیدیم فعلا اص ...

میشه دقیق شرایط رو بگید

یعنی تو یارداری باید درخواست وام بدیم که وقتی ب دنیا اومد وام رو بدن؟

یا تا متولد شد بریم درخواست بدیم؟

چه بانکایی معرفی شدن؟

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

میشه دقیق شرایط رو بگید یعنی تو یارداری باید درخواست وام بدیم که وقتی ب دنیا اومد وام رو بدن؟ ...

بعد از تولد فرزند وقتی شناسنامه اش رو گرفتین تو سایت ثبت نام میکنین برای وام بعد ازثبت نام حدود یکی دوماه که گذشت از بانک پیامک تعیین شعبه بانک موردنظر میادمدارکو میبرین برای گرفتنش