دیروز پیامک تعیین شعبه بانک برامون اومده حالا همسرم رفته بانک هیچ مدرکی نگرفتن هیچیم ندادن گفتن ۲ابان بیا درصورتی که تو خود سایت نوشته مهلت تکمیل مدارک ۱۲روزه وبعد ۴۵روز خودبخود این ثبت نامم منقضی میشه یعنی چی؟؟
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
ما از بانک پاسارگاد یک هفته ای گرفتیم مدارک که دادیم یه هفته بعد واریز شد
مدارکو نگرفته اونوقت توسایت زده مهلتش ۱۲روزه حتی تو خود پیامکم اینو نوشته
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
چند وقت از ثبت نامت میگذره ؟ منم چهار ماهه ثبت نام کردم هنوز پیامک نیومده ، خواهرم که رفت بانک مدارکشو برد، اینا میخوان بهت ندن برو دوباره شعبه بگو از مهلتش بگذره چی اگر پاسخگو نبودن برو تو سایت بانک مرکزی از شعبه شکایت کن خیلی زود جواب میدن
چند وقت از ثبت نامت میگذره ؟ منم چهار ماهه ثبت نام کردم هنوز پیامک نیومده ، خواهرم که رفت بانک مدارک ...
اول مرداد ثبت نام کردم یک ماهو نیمه دیگه
اشکال نداره باز میرین سایت یه بانک دیگه انتخاب میکنین
چند بار ثبت ناممون حذف کردیم دوباره ثبت نام کردیم چون بانکای انتخابی ما میگفتن ما وام نمیدیم فعلا اصلا پیامک تعیین شعبه نمیومد اینکه اومدم اینجوری شدبه پولش احتیاج داریم ولی انگارسرکاریم
چند وقت از ثبت نامت میگذره ؟ منم چهار ماهه ثبت نام کردم هنوز پیامک نیومده ، خواهرم که رفت بانک مدارک ...
میشه دقیق شرایط رو بگید
یعنی تو یارداری باید درخواست وام بدیم که وقتی ب دنیا اومد وام رو بدن؟
یا تا متولد شد بریم درخواست بدیم؟
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چند بار ثبت ناممون حذف کردیم دوباره ثبت نام کردیم چون بانکای انتخابی ما میگفتن ما وام نمیدیم فعلا اص ...
میشه دقیق شرایط رو بگید
یعنی تو یارداری باید درخواست وام بدیم که وقتی ب دنیا اومد وام رو بدن؟
یا تا متولد شد بریم درخواست بدیم؟
چه بانکایی معرفی شدن؟
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
میشه دقیق شرایط رو بگید یعنی تو یارداری باید درخواست وام بدیم که وقتی ب دنیا اومد وام رو بدن؟ ...
بعد از تولد فرزند وقتی شناسنامه اش رو گرفتین تو سایت ثبت نام میکنین برای وام بعد ازثبت نام حدود یکی دوماه که گذشت از بانک پیامک تعیین شعبه بانک موردنظر میادمدارکو میبرین برای گرفتنش