خانوما ما میخوایم وسایل خونمونو دوتایی باهم بگیریم ولی نمیدونم از کجاها بگیریم😥. توی تهران یا کرج از کجا میتونیم وسایل خونه ی قیمت مناسب پیدا کنیم؟ خواهشا هرکی هر جایی میدونه کمک کنه، دعاتون میکنم🙏🏻. همه چیز نیاز داریم دیگه یه خونه ی کامل. مبل، فرش، وسایل آشپزخونه، و... مرسی ازتون ❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کالاهاروبرو امین حضور که مناسب گیرمیاد وهمه رقمی هست
وسایل آشپزخونه هم شوش برو که همه چی وهمه قیمتی هست
💜نه توآنی که همانی💜 نه من آنم که تو دانی💜_________خدایا من به دستای توخیره شدم امیدمو ناامیدنکن 💔______اگه تونستی ازته دلت برای برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرست💔🤲🏼
به سلامتی و خوشی باشه تبریک می گم بهتون ببین من خودم این کار و کردم برقیای بزرگ و از مرز جوان رود گرفتم فرش و تابلو فرش از سرای ایرانی که خیلی فرشاش به روز بود اون موقع الان و نمی دونم مبل از 4 دانگه میز ناهار خوری نمایندگی سریر چوب سرویس خواب یافت اباد پرده پاساژ روحی مولوی چینی و خورده ریز بازار شوش مخصوصا جمعه بازارش همه چی با قیمت خوب پیدا می کنی البته برای پرده و ملحفه عبدل ابادم هست اما به نظرم مولوی برو جا کفشی مدل کنسولی هم پل حافظ داره هم امام حسین برای امام حسین قیمتش بهتره تزیینات خورده ریز و تزیینی می تونی بری صالح اباد برای ساعت و لوسترم لاله زار من شوهرم خیلی حساسه تو خرید این جا ها رو خیلی می گشتیم همه قیمتی داره به نظرم به قیمت مناسب می تونی پیدا کنی
💜نه توآنی که همانی💜 نه من آنم که تو دانی💜_________خدایا من به دستای توخیره شدم امیدمو ناامیدنکن 💔______اگه تونستی ازته دلت برای برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرست💔🤲🏼
امین حضور به نظرم اصلا نرو بماند که هر کسی قیمت خاص خودشو داره اجناسی دارن که هیچ کجا ثبت نشده اصلا قابل اعتماد نیستن خیلیام هستن که تو دیوار به خاطر مهاجرت یا جدایی وسایل رو نو با قیمت پایین می دن البته این برای وقتیه که نخوای خیلی هزینه کنی
من مبلمو از یافت آباد گرفتم اما بعد رفتم نعمت آباد هم مبل هم تخت ارزونتر از از یافت آباده.البته یافت اباد بگردی تو اون کوچه پشتیاش میتونی قیمت مناسب پیدا کنی اما باز نسبت به نعمت آباد گرونتره.تشک تختمم اینترنتی از سایت سفارش دادم.ظرفاتو برو شوش،بازار تیمچه نرو که خیلی گرونه.لوازم برقی هم من ایوان رفتم و امین حضور
واای مرسی عزیزم🙈 فرش و مبل چی؟ میگن نعمت آباد و یافت آباد قیمت مناسب تره درسته؟؟
اره خیلی بگردی مناسب پیدامیکنی چون تولیدی همش
فقط یافت اباد قیمتش یکم بالاتره نسبت به نعمت اباد وچهاردانگه
امین حضور به نظرم اصلا نرو بماند که هر کسی قیمت خاص خودشو داره اجناسی دارن که هیچ کجا ثبت نشده اصلا ...
عزیزم کهنه فروشی نیست که
همش مغازه های معتبر وباگارانتیه
من جهازمو گرفتم عالی بودن الانم وسیله هامو عوض کردم بازم همونجاگرفتم