2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید سوال خصوصی دارم

156 بازدید | 18 پست

بچه ها من پریودم از چند روز پیش واژنم خیلییییی بوی بدی میده ببخشید بوی گو.     ه بوی گوشتی که فاسد شده خیلیییی بوی بد

مخصوصا بعد از رابطه جنسیییی بوش خیلی بده حالم داره به هم میخوره نمیدونم چرااا حالم بدههه 

خارش و سوزش هم ندارم فقط بوی بد

چیکار کنم😭😭

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

عفونت داری خب

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر عفونت گرفتی ،اگه ترشح سفید و پنیری شکل داری عفونته حتمابرو دکتر

نه ترشح ندارم

وای فقط بوی بد میده

از اسنپ دکتر مشاوره بگیرم شرایط دکتر رفتن ندارم اخه😭

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
نه ترشح ندارموای فقط بوی بد میدهاز اسنپ دکتر مشاوره بگیرم شرایط دکتر رفتن ندارم اخه😭

چرا شرایط نداری ،اگه از لحاظ مالی میگی خب برو بیمارستان دکتر ویزیتش خیلی پایینه ،به هرحال اگه عفونت باشه خطرناکه و باید پماد یا دارو استفاده کنی خوب شی 

عفونته هیچی نیستشوهرت بگو ببردت دکتر

عفونت باکتریایی؟

میگم خودم مترونیدازول بگیرم بخورم؟

یا از اسنپ دکتر وقت مشاوره بگیرم؟

چرا شرایط نداری ،اگه از لحاظ مالی میگی خب برو بیمارستان دکتر ویزیتش خیلی پایینه ،به هرحال اگه عفونت ...

میکم از اسنپ وقت مشاوره انلاین بگیرم از پزشک؟خوبه بنظرت؟

نه عزیزم اگه عفونت باشه باید معاینه بشی دکترچجوری آنلاین معاینه ات کنه؟؟ مجردی یا متاهل؟

متاهلم

بعد رابطه شستشو کن...سیر وپیاز نخور...ممکنه ایراد از منی اقااا باشه

من خیلیییی به بهداشتم اهمیت میدم از شوهرم خجالت میکشم الان خدا مرگم بده

وای یه بوی افتضاحی داره حال خودم به هم میخوره