2821
2789
عنوان

دوستان من آدم مغروری هستم؟

85 بازدید | 9 پست

اصلا اهل اینکه بخوام از خودم تعریف کنما و اینا نیستم وقتی دوستام بهم میگن خیلی خوشگلی اصلا قبول نمیکنم و وقتی خودشون استوری میزارن ریپلای میکنم میگم خیلی خوشگلی،جذابی،کیوتی،و..‌.فقط اینکه آدم خون گرمی نیستم بر عکس مامانم که با همه گرم‌میگیره سریع، من اینطور نیستم و حدود ۲،۳ ماهه کلاس میرم با هیچکدوم از بچه های کلاس نتونستم ارتباط برقرار کنم و همیشه گوشه ی کلاس میشینم و کار خودمو انجام میدم و اینکه وقتی بیرون اینا میرم اصلا اهل لبخند زدن و اینا نیستم یکم اخموهم🤦‍♀️

نه مغرور نیستید ولی ممکنه اجتماعی نباشی اگر می خواهی تغییر کنی با روانشناس صحبت کن

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه ربطی نداره

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.
نه مغرور نیست ولی ممکنه اجتماعی نباشی اگر می خواهی تغییر کنی با روانشناس صحبت کن

بله خودم احساس میکنم اجتماعی نیستم و موضوع دیگه اینکه به هیچکس نمیتونم اعتماد کنم و همه حرفامو بزنم حتی مامانم!

بله خودم احساس میکنم اجتماعی نیستم و موضوع دیگه اینکه به هیچکس نمیتونم اعتماد کنم و همه حرفامو بزنم ...

لازم نیست همه حرفات را به کسی بزنی 

ولی اگر این عدم اعتماد بدبینت می کنه باز هم نیاز به مشورت با روانشناس داری 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
لازم نیست همه حرفات را به کسی بزنی  ولی اگر این عدم اعتماد بدبینت می کنه باز هم نیاز به مشورت ...

بله حتما با یه مشاور صحبت میکنم.

از لطف شماهم خیلی ممنونم دوست عزیز!🤍

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792