اصلا اهل اینکه بخوام از خودم تعریف کنما و اینا نیستم وقتی دوستام بهم میگن خیلی خوشگلی اصلا قبول نمیکنم و وقتی خودشون استوری میزارن ریپلای میکنم میگم خیلی خوشگلی،جذابی،کیوتی،و...فقط اینکه آدم خون گرمی نیستم بر عکس مامانم که با همه گرممیگیره سریع، من اینطور نیستم و حدود ۲،۳ ماهه کلاس میرم با هیچکدوم از بچه های کلاس نتونستم ارتباط برقرار کنم و همیشه گوشه ی کلاس میشینم و کار خودمو انجام میدم و اینکه وقتی بیرون اینا میرم اصلا اهل لبخند زدن و اینا نیستم یکم اخموهم🤦♀️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مادرم فوت کرد میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.