2777
2789
عنوان

موهام..!

148 بازدید | 15 پست

موهام صافه ها ولی از گردن ب پایین وز میشه و موج میوفته

چیکار کنم خوب بشه؟

ماسک مو و ارگان و اینا همه چی میزنم ولی شامپوم بدون سولفات نیست

پروتین تراپی باید بکنم؟

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

اونام هر هشت ماه نیاز ب ترمیم دار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اونام هر هشت ماه نیاز ب ترمیم دار

تاثیر دارن؟

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیر دارن؟

خب بلع 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

موهای منم اونجوری بود ولی بستگی به شستن موقع حموم داره که همشو اون بالا کپه نکنی بعد عین پشم بشهه ...

همه کارارو رعایت میکنم

موهامم بلنده رو مخ

چقدر من اینطور موها رو دوست دارم.🤩 هر بار جشنی میشه دستگاه بابلیسم دستمه

اخه جنسه موهام صافه 

فقط وز داره و خشکه

خودمم خیلی موهای فرو دوست دارم

مث شما بابلیسم همیشه دستمه😂

چند سالته؟ کراتینه خوبه

۱۷

میدونی چون جنسه موهام صافه 

دلم نمیاد برا صافی پول بدم 

دوس دارم درمانش کنم

شال سرمه جلوی موهام خیلی لخته

ولی چون ساقه موهام خشکه وز داره و حالت میگیره

منم موهام بلنده و پارسال دقیقا مثل تو بود 

وقتی آر حموم اومدی بزار موهات خشک بشه کامل بعد شونه کن و یک کمی هم خیس کن کما زیاد نه بعد وازلین اندازه یه چسه بردار و با انگشتات کفه کردن رو با وازلین ماساژ بده بعد شونه کن این کارو ماهی ۲ یا ۱ بار استفاده کن شاید مث من خوب بشه

منم موهام بلنده و پارسال دقیقا مثل تو بود  وقتی آر حموم اومدی بزار موهات خشک بشه کامل بعد ش ...

باوش 

روغن نارگیلم میزنم

اون کفه سرهه اشتباهه تایپی شد

اها