2777
2789

سلام خانما شبتون بخیر

پسرم این ماه ۵سالش تموم میشه

خاستم ببینم کسی برای بچه ی ۵سالش واکسن کرونا زده؟

عوارضی نداشته 

راضی بوده؟

چون امسال پیش دبستانی میره و هوا هم سرده 

دوست دارم بزنه 

اما گفتم بپرسم ببینم کسی زده عوارضی نداشته برا بچه ؟

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    

من ک نزدم برا دخترم

نمیزنم هم

۷ سالشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیزنم چون احتمال داره نازایی بیاره درآینده اینجوری شنیدم ترسیدم اگر یو درصد هم درست باشه مدیون بچم میشم 

هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم ها رو نخوردید،لشکر هیتلر با اون عظمت،اسمش نازی بود🤭🤫
شما خودت زدی؟

من دوبار زدم که اشتباه کردم و پشیمونم😵‍💫

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
تا حالا هيچ عارضه جدي روي بچه ها در تمام دنيا نداشته عموي من يكي از محقق هاي واكسن كرونا در ايران ه ...

من خودم امروز دوز چهارمم زدم 

اما چون پسرم ۵سالشه و تو اطرافم کسی نزده برای بچه یکم دو دلم

اما واقعا دوست دارم بزنم چون هم امسال پیش دبستانی میره هم هوا سرد شه امکان داره زیاد شه باز

ممنون از اطلاعاتتون

من نمیزنم چون احتمال داره نازایی بیاره درآینده اینجوری شنیدم ترسیدم اگر یو درصد هم درست باشه مدیون ب ...

🥺🥺🥺یعنی رو ماهم ک زدیم تاثیر میزاره؟

🥺🥺🥺یعنی رو ماهم ک زدیم تاثیر میزاره؟

انشالله که نشه ولی من چنتا دکتر گیاهی و شیمیایی شنیدم چون موادش ناشناخته هست و معلوم نیست در آینده چه تاثیری رو بدن بزاره واسه بچه ها نزنید چون احتمال داره کارکرد قوای جنسی رو مختل کنه

هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم ها رو نخوردید،لشکر هیتلر با اون عظمت،اسمش نازی بود🤭🤫