2777
2789
عنوان

هیچوقت دلتون برا کسی نسوزه

497 بازدید | 13 پست

براش دعای خیر بکنید

دلداریش بدید

امیدوارش بکنید

اما غصه شو نخورید!

یکی از دوستام شوهرش ماموریت های طولانی میرفت. اینم یه ماه بود بچه سومش و زایمان کرده بود. اون دوتای دیگه هم کوچیکن. بچه ش خیلی مشکلات داشت. دوستمم همیشه ناله و گریه که روم فشاره و هیچکس درکم نمیکنه و اینا. منم هر وقت از سختی هام میگفتم، میگفت جای من بودی چیکار میکردی پس! 

الان فهمیدم پرستار و خدمتکار شبانه روزی داره😐

خدا میدونه چقدر خوشبحال فلانی و بیچاره فلانی گفتیم ولی حقیقت حال کسی و نمیدونستیم. 🔮

❌ هیچوقت کسایی که از ترس چشم خوردن فقط سختی ها و بدبختی هاشون و تعریف میکنن درک نکردم❌

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردم خوشبختی هاشون رو تعریف نمیکنن که چش نخورن فقط از بدبختی هاشون میگن

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

نه بد گفتن از زندگی کار قشنگیه ن خوب گفتن

بد گفتن باعث میشه جذب کنی و واقعا برات اتفاق بیوفته و خوب گفتنم همونجور که گفتی ممکنه کسی چشم بزنه دست خود ادم نیست که از سر ذوق مکنه کسیو چشم بزنه

همونی ک دوس پسرشو تبدیل ب شوهر کرده و بین دخترا فوش خورش ملسه😂🙌🏻 لایک نکن عزیزم لایک نکن گلم لایک نکن توروخدا😐💔
مردم خوشبختی هاشون رو تعریف نمیکنن که چش نخورن فقط از بدبختی هاشون میگن

واقعا چرا؟ ترحم میخوان؟ فکر میکنن همه حسود زندگی اینان؟🙄😒

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

دقیقا مثلا سر کارم همه همکارا میگن خوش ب حالت مجردی کم سن درامدتت همش برا خودته خوشحالی میخندی ولی نمیدونن زندگیمو یا یکی دیگ همش میناله هیجی نداریم گزونیه بی پولیع پول دکتر ندارم و....ولی هرهفته رستوران و تفریح ماهی دوبارم مسافرتای لاکچری

رسیده پیری ام قبل از جوانی....تمام ارزوها بر دلم ماند....قصه انجاست که شب بودو هوا ریخت بهم من انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم جرم تو یک نفر بودو آن یک نفر با تو سر تو و یک نفر کل جوانیم ریخت بهم. یه روزم نوبت منم میشه و برم پشت بومو بی پله بیام پایین.منم همون دختری که زیر فشار مشکلات زندگی کمرم شکسته پاهام تو مسیر تاول زدن مغزم له شده قلبم خط انداخته چشم و دلمم خونی ولی منو ببینی لبخند به لبمه صدای خندم خییلیارو اذیت میکنه  و کم نمیارم🙃❣

یکی انقدر از بدبختیاش و کار کردن مادرش تو خونه های مردم میگفت که داشتیم فکر میکردیم بهش یه جوری کمک کنیم...

بعدا متوجه شدیم خونه باغی که توش نشستن مال خودشونه و دوتا خونه دیگه هم دارن دادن اجاره و مامانش یه ماشینم زیر پاشه و جاهایی پیش فامیل مثه برنج فروشی و ...سرمایه گذاری کرده ...حسم میگه بیشتر از اینها دارن 

دوستتون دارم 💕

دقیقا مثلا سر کارم همه همکارا میگن خوش ب حالت مجردی کم سن درامدتت همش برا خودته خوشحالی میخندی ولی ن ...

آره یکی از دوستای منم یارانه شو قطع کرده بودن،شاکی بود. تو گروه گفتیم سایت علتش و میزنه، اسکرین بگیر بزار تو گروه. نمیدونم چرا نزاشت. آخرم گفت لیست چندتا سفر خارجی و چندتا ماشین. به نامت باشه که نشد دلیل🙃🙂

یکی انقدر از بدبختیاش و کار کردن مادرش تو خونه های مردم میگفت که داشتیم فکر میکردیم بهش یه جوری کمک ...

فکرش و بکن. بعد تو دلت براش غصه هم خوردی😅

رشته چیه چی خوندی

دیپلم دارم ۲۲ سالمه سرکارمم تذهیب نقاشیع

رسیده پیری ام قبل از جوانی....تمام ارزوها بر دلم ماند....قصه انجاست که شب بودو هوا ریخت بهم من انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم جرم تو یک نفر بودو آن یک نفر با تو سر تو و یک نفر کل جوانیم ریخت بهم. یه روزم نوبت منم میشه و برم پشت بومو بی پله بیام پایین.منم همون دختری که زیر فشار مشکلات زندگی کمرم شکسته پاهام تو مسیر تاول زدن مغزم له شده قلبم خط انداخته چشم و دلمم خونی ولی منو ببینی لبخند به لبمه صدای خندم خییلیارو اذیت میکنه  و کم نمیارم🙃❣