2777
2789
عنوان

چیکار کنم چاق شم

238 بازدید | 9 پست

حالم بهم میخوره از لاغری .راه حل بدین ‌زود چاق شم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فست فود بهترین راه حله ولی برا چیته چاق بشی لاغر خوبه بابا همه خودشونو میکشن لاغر شن تو میخوای چاق ش ...

۴۰ کیلو ام😭

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بنظرم حله و هوله و فست فود نخور چون هم چاق نمیکنه هم مریضی میاره اگرم چاق کنه شکم پهلو میاره منم مثل توام ولی فست و فود اینا میخورم گلوم خرخر میکنه و چاق نمیکنه لاغرارو بهتره اجیل و سیب زمینی و تخممرغ بخوری و وعده هاتم سر وقت باشه صبحا زود بیدار شی و بزورم شده هفته اول زیاد بخوری تا معدت جا باز کنه من که زیادم میخورم ولی همونم ۴۳ کیلو

بنظرم حله و هوله و فست فود نخور چون هم چاق نمیکنه هم مریضی میاره اگرم چاق کنه شکم پهلو میاره منم مثل ...

منم زیاد میخورم ولی دریغ از یک گرم😭

منم زیاد میخورم ولی دریغ از یک گرم😭

سعی کن چیزایی که طبع گرم مرطوب دارن بخوری.... مث آب هویج.نون سنگک. عرق یونجه. عناب. جوانه گندم. 

تجربه شخصی خودمه. شیر محلی هم شده روزی 2 لیوان بخور. اینا خوشگل چاقت میکنن و سالم. پوستت هم خوب میشه. 

من یه مدت نیم ساعت یا 45 دیقه قبل ناهار سالاد میخوردم البته کمی روغن زیتون خارجی و سیر هم بهش میزدم 

میدونم تعجب میکنی اما چاقم کرد

چون طروات معده مو زیاد کرد... و چون آب لیمو بهش میزدم برا غذای اصلی خیلی گشنم میشد. 

سعی کن چیزایی که طبع گرم مرطوب دارن بخوری.... مث آب هویج.نون سنگک. عرق یونجه. عناب. جوانه گندم.  ...

مرسی عزیزم خیر ببینی