2777
2789
عنوان

کیا از همسرشون جدا شدن

1254 بازدید | 44 پست

همسرم اعتیاد داره میخوام ازش جدا بشم خیلی سعی کردم ترکش بدم اما فایده نداشته...فقط ازین میترسم که بعد از جدایی خاطرات خوبمون عذابم بده...وقتی مواد نمیکشه بهترین مرد روی زمینه ولی وقتی مواد میکشه بدن و صورتشو زخم میکنه..دروغگو و بی مسئولیت میشه..شنا چجوریربا جداییتون کنار اومدین؟

چه موادی مصرف میکنه؟ بچع ندارید؟ کمپ بردیش تاحالا؟ یا از بزرگترا کمک خواستی؟

هرویین...نه بچه نداریم..کمپ هفت هشت بار بیشتر بردیمش...اره پدرش خیلی باهاش صحبت میکنه...الان تو نرحله ی انکاره فکر میکنه کسی متوجه نمیشه اخه حدود فکر کنم هشت ماه پاک بود تازه شروع کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد ٥سال زندگي امسال فروردين ماه طلاق گرفتم 

(بخاطر خينتاش و رفيق بازي دروغگويي و به حرف خانواده بودن)

ببين ١درصدم فكر نميكردم پشيمون شم ولي دارم عذاب ميكشم 

خيلي وقتا ميگم اگه تا هميشه مجرد بمونم چي

اگه نتونم كسي رو مثل اون دوست داشته باشم چي 

اگه شرايط ظاهريش پايين تر باشه چي؟(اون ظاهرش خوب بود و پولدار بود)

خلاصه  كه پر از فكرا و درگيريم الان ارامشم از قبل طلاقم كمتره متاسفانه

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

اگر بچه نداری جدا شو 

اگر خیلی دوسش داری برات مهمه 

بمون تا آخر ترکش بده ولی به بچه دار شدن اصلا فکر نکن .

جدایی و طلاق سخته عزیزم ولی اگر بچه نداشته باشی مثل دوران مجردیت بقول معروف نه خانی اومده نه خانی رفته .

رسد آدمی بجایی که بجز حسین نبیند
یعنی کسی جدا نشده بیاد از تجربش بگه؟؟؟؟؟

دوختر عموی من، بعد ده سال زندگی با ی آدم معتاد بدون بچه جدا شد، به یک سال نکشید با یکی از اقوام ازدواج کرد پانزده سال شده، دوتا بچه داره ب معنای واقعی خوشبخته خدا رو شکر