2777
2789

چرا نشه؟ تهش ده بار دیگه برو ولی حتما بی استرس پرانول بخور برو قبولی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نشه؟ تهش ده بار دیگه برو ولی حتما بی استرس پرانول بخور برو قبولی

میدونی از وقتی اومدم دارم گریه میکنم با بدبختی پول جور کردم کلاس اضافه ورداشتم تا نشستم نفمیدم نفر قبلی پارک دوبل زده فرمان باید صاف کردم گفت دنده عقب برو رفتم  خورد به جدول 

میدونی از وقتی اومدم دارم گریه میکنم با بدبختی پول جور کردم کلاس اضافه ورداشتم تا نشستم نفمیدم نفر ق ...

چ سرهنگ نامردی بوده . باید بهت فرصت میداد

عملی ۱۰بار رد شدی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منم باز ۶ قبول شدم هنوزم باورم نمیشه الیته پارک دوبل ازم نگرفت بار آخر ‌ ولی خب حال شما رو درک میکنم خیلی سختم بود افسرده شده بودم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

منم باز ۶ قبول شدم هنوزم باورم نمیشه الیته پارک دوبل ازم نگرفت بار آخر ‌ ولی خب حال شما رو درک میکنم ...

تروخدا دعا کن قبول بشم دوس دارم بمیرم همه دوستام خداروشکر قبول شدن من فقط موندم بخدا کلیم تمرین کرده بودم ولی 😭😭😭😭

نمیدونی چقد گریه کردم بخدااا بلد بودم گفتم یه فرصت بهم بده نداد

خدا لعنتش کنه ک دیگه ۱۰ بار رد شدی فرصت جبران نداده، بار دیگه حتما قبولی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بخدا من فقط استررس میگرم وگرنه بلدم  خیلییی حالم بده

قرص استرس بخور خب.با معده خالی ک زود اثر کنه