2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیایین

282 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها برای سفید کردن اون نقطه های حساس بدنتون چی استفاده کردین سفید شده یا حالا سفیدم نشده باشه مثلا ب حدی برسه ک خوب باشه و از تیرگی در اومده باشه میشه تجربه هاتونو بگین قسمت های تیره بدن احساس میکنم زیادی ادمو خجالت زده میکنه پیش همسر 

کرم ضد تیرگی برای بعد از شیو 

نوشته بود چند روز پیش یه عقرب تو حیاط خونمون پیدا کردیم ، گرفتیمش بردیمش تو خونه تا بکشیمش ، اما قبل از این که بکشیمش ، خودش خودشو نیش زد ، نمیخواست به دست ما بمیره ، مثله سرباز کشوری که خودکشی رو به مردن توسط دشمن ترجیح میده ، یعنی غرور تا این حد ، بزرگ که بشم میخوام عقرب باشم ، فقط و فقط عقرب 

عذرمیخوام ولی بدن همسرا هم همچین بی عیب نیس ک شما خودتونو دسته کم میگیرین دیگ یه چیز طبیعی بین همه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفیدی واژن با وایتکس 

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!  

ول کن بابا انگار خود مردا خیلی گل و بلبل و زیبا...خخخ ولی لیزر کنی اونجوری نمیشی

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
واقعا میگی یا شوخیه؟

بابا شوخیه

نه بری وایتکس بزنی که اونجاتو از دست میدی 🤣🤣🤣🤣

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!  

این چ سوالیه اخه خاهر قشنگم ..یکم رو عزت نفست کار کن خودتو بدنتو دوست داشته باش 

تاحالا دیدی دغدغه ی اقایی سفید کردن نواحی ...بدنش باشه؟؟

🦋نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی🦋