2777
2789

ماه قبل ۳۰ روزه پریود شدم، ۷،۸ ماهه که هر ماه حتی شده یک روز جلو میندازم این ماه ۲۶ مرداد لکه بینی شروع شد و اولش در حد لکه که مثل رگه و شاخه قهوه ای سوخته بود و تا حالا ندیده بودم و  در طی روز هی قطع میشد تا روز ۲۸ ام یکم شدتش بیشتر شد که بیرون ریخت، و بعدش هم هی خونابه قهوه ای و فرداش هم فقط یه لک دیدم و تموم شد و روز موعد هم پریود نشدم و خیلی علائم امیدوار کننده هم داشتم مانند سوزش سر سینه ها که دو روز قبل لکه بینی دو روز داشتم و بعدش هم درد سینه هم تا ۱۲ روز و درد و تیرکشیدن تخمدانها، درد زیر شکم، کمردردهای شدید، ولی یه هفته بعد پری آز دادم حامله نبودم، دکترم فقط ۱۰ تا دونه قرص دوفامد داد و گفت شبی یکی بخورم و گفت مشکلی نیست، نه سونویی، نه معاینه نه هیچی، اگه کسی تجربه داره لطفاً بگه چون هرچی سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد🙏

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوباره از چک بیبی استفاده کن چون تا ۵ هفته بعد از آخرین پریودی حاملکی رو آزمایش نشون میده ،،قبلش آزمایش نشون نمیده ،.......پریودیت مشکل داره ،باید منظمش کنی وگرنه بعدا اذیت میشی برو ی دکتر خوب 

تو تاریکی به روشنایی فکر کن 
دوباره از چک بیبی استفاده کن چون تا ۵ هفته بعد از آخرین پریودی حاملکی رو آزمایش نشون میده ،،قبلش آزم ...

اگه سنت بالای ۴۰ باشه ،این نامنظمی ها پیش میاد باید کنترل کنی و حواست باشه

تو تاریکی به روشنایی فکر کن 

اینم بگم که من تنبلی تخمدان دارم و ۷ ماهه که ازدواج کردم و جلوگیری نداشتم و از خرداد اقدام کردم و قرص لتروزول مصرف کردم تا ۳ ماه و مرداد بخاطر ضخامت اندومتر کم (۳) دکتر بهم استرادیول داد که از شب ۵ تا ۲۰ پری بخورم و بعدش اصلا متوجه تخمک گذاری نشدم چون نه ترشح داشتم و نه دمای بدنم بالا رفت و از قبل از لکه بینی هم دمای بدنم پایین اومد تا یکی دو روز بعدش به دمای عادی بدنم رسید، ماه قبل که پریود شدم دردم بیشتر از همیشه بود با سردرد شدید و پادرد، زهره گاو هم سه روز آخر پریودم خورده بودم و تا ۲۰ دوره هم با روغن نارگیل شکممو ماساژ دادم و چند شب هم شیاف سیر گذاشتم که آخرشم بدتر شدم که بهتر نشدم 😞

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

عفونت نداری؟؟؟یا تیروعید پرکار

عفونت که دکتر معاینه کرد چیزی نگفت ولی تیروئیدم کم کاره که دارو مصرف میکنم، یه روز در میون نصف قرص

دوباره از چک بیبی استفاده کن چون تا ۵ هفته بعد از آخرین پریودی حاملکی رو آزمایش نشون میده ،،قبلش آزم ...

فکر کنم از ۵ هفته گذشته بود که آزمایش دادم

سلام عزیزم منم فکر کنم از سه شنبه عادت شدم یا دوشنبه نمیدونم ولی خونریزی اصلا ندارم فقط لکه اس 

انشاالله که مال شما لکه بینی لانه گزینی باشه 

اگه سنت بالای ۴۰ باشه ،این نامنظمی ها پیش میاد باید کنترل کنی و حواست باشه

آره عزیزم منم ۴۱ سالمه، چون بخاطر تنبلی تخمدان سه ماه پریودم با تاخیر بود حالا خوشحال بودم که داره درست میشه که هر ماه زودتر میشه و داره تنظیم میشه یعنی بد بوده؟

ممکن کیست داشته باشی. برو سونو

دکترم ننوشت، فکر کنم باید دکترمو عوض کنم