2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بیشتر حقوق ضمن عقد ضمانت اجرایی ندارن. 

مگر اینکه وکالت بلاعزل رسمی از شوهرت بگیری. 

در هر صورت برای بسیاری از حقوق نمیشه وکالت گرفت و بسیاری از حقوق مثل تمکبن و ولایت از مرد نه سلب میشه، و نه قابل انتقاله به زن.

روزی ذرات پیکرم، در باد می‌رقصند🌬️، به دیاری دور می‌روند، و با دیگر ذرات خاک، پیوند می‌خورند.. آن روز از ذرات تنم، گلی می‌روید🌻 یا شاید گیاهی🌱.. و من دوباره زنده خواهم شد و در باد، ترانه خواهم خوند🤍🌬️
اگر موقع عقد این حقوق رو نگرفته باشی( حق طلاق حضانتو...) بعد از چند سال میشه گرفت؟

بله. میتونی بگیری. 

روزی ذرات پیکرم، در باد می‌رقصند🌬️، به دیاری دور می‌روند، و با دیگر ذرات خاک، پیوند می‌خورند.. آن روز از ذرات تنم، گلی می‌روید🌻 یا شاید گیاهی🌱.. و من دوباره زنده خواهم شد و در باد، ترانه خواهم خوند🤍🌬️
اگه شرایط ضمن عقد باشه وامضا کرده باشین ربطی به زمان نداره هر موقع بخوای میشه

عزیزم شرایط ضمن عقد به اون شرایطی میگن که تو عقدنامه نوشته میشه. هیچگونه رسمیت و ضمانت اجراییم نداره.

باید وکالت رسمی و بلاعزل گرفت.

مثلا از مرد وکالت در طلاق میگیری. یعنی تو هر وقت دلت بخواد میتونی به نیابت از شوهرت، خودتو طلاق بدی. 

وکالت هم پس از جاری شدن عقد و ازدواج قابل تنظیمه. قبل از عقد و توی شروط عقدنامه درج نمیشه.

خب من موقع عقد حق طلاق و حضانت و تحصیل اینارو نگرفتم اصلا  میشه الان برم بگیرم

بله عزیزم میتونی وکالت همه اشو بگیری. دمتم گرم که به فکر افتادی. اتفاقا اون شروطی که تو عقدنامه مینویسن به هیچ دردی نمیخوره. اصلش همین وکالته که بعد از جاری شدن عقد و خطبه ازدواج، باید از شوهرت بگیری.