سلام، من یه پسر 6 ساله دارم و دیروز تو سونوی آنومالی دکتر گفت اینم پسره، با اینکه همش از خدا میخواستم سالم باشه ولی از دیروز خیلی حالم بده و همش میگم من طعم دختر دار شدن رو نمیچشم، حس میکنم از پس دو پسر برنمیام، مادر شوهرمم چهار پسر داره و همیشه خونه اش سوت و کوره و تنهاس، خیلی دلم گرفته
تازه دیگه از ابو گلم در اومدم🤣🤣 تازه خیلیییییم کم خرجم😆😁
من بلد نیستم وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
از یه لحاظ راست میگی زندایی منم سه تا پسر داره الان که بزرگ شدن رفتن خیلی تنهایی میکشن واقعا خونشون ...
البته اینم بگم مادرشوهرم خودشم خیلی بی احساسه ولی من واقعا با پسر اولم مثل دوستیم با هم، امیدوارم این یکی هم همینجوری باشه حداقل یادم بره چقد دختر دوس داشتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه چیز جالبی که دیدم و اینکه فکنم جایی هم خوندمش این بود که اگه تو خانواده مرد تعدادپسر بیشتر باشه احتمال پسردار شدن بیشتره و اگه دختر بیشتر باشه احتمال دختر دار شدن که خب ازونجایی که تعیین جنسیت با مرده باعقل جور میاد
عزیزم عصه نخور منم به نظرم هرخونه یه دختر میخواد ولی بازم هرچی که قسمته
بله ولی این دلیل نمیشه به پسر بیشتر از دختر ارزش بدیم و بیشتر اقایون رو حوگیر کنیم از_ماست_که_بر_م ...
هرچقدر هم بگیم .باز دین اسلام تمام حق و آزادی و داده ب مرد
فقط دوران هخامنش عدالت و برابری بود
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
بله ولی این دلیل نمیشه به پسر بیشتر از دختر ارزش بدیم و بیشتر اقایون رو حوگیر کنیم از_ماست_که_بر_م ...
دقیقا ما ایقد که تبعیض از سمت همجنسای خودمون میبینیم از سمت مردا نمیبینیم
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
هرچقدر هم بگیم .باز دین اسلام تمام حق و آزادی و داده ب مرد فقط دوران هخامنش عدالت و برابری بو ...
ولی دلیل نمیشه صورت مسئله رو پاک کرد
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
اگه بخایم از حق و حقوق حرف بزنیم که من موافقم که تو کشور ما حق زنان خورده میشه ولی من اگه دختر داشتم تا جایی که میتونستم یادش میدادم از حق خودش دفاع کنه و هیج وت زیر بار نره