2777
2789
عنوان

از جنسیت نی نی دومم راضی نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 54 پست
بیا حتما

تازه دیگه از ابو گلم در اومدم🤣🤣 تازه خیلیییییم کم خرجم😆😁

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
از یه لحاظ راست میگی زندایی منم سه تا پسر داره الان که بزرگ شدن رفتن خیلی تنهایی میکشن واقعا خونشون ...

البته اینم بگم مادرشوهرم خودشم خیلی بی احساسه ولی من واقعا با پسر اولم مثل دوستیم با هم، امیدوارم این یکی هم همینجوری باشه حداقل یادم بره چقد دختر دوس داشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز جالبی که دیدم و اینکه فکنم جایی هم خوندمش این بود که اگه تو خانواده مرد تعدادپسر بیشتر باشه احتمال پسردار شدن بیشتره و اگه دختر بیشتر باشه احتمال دختر دار شدن که خب ازونجایی که تعیین جنسیت با مرده  باعقل جور میاد 

عزیزم عصه نخور منم به نظرم هرخونه یه دختر میخواد ولی بازم هرچی که قسمته 

اره ،دوتا خواهر ،دوتا داداش اینجوری خوبه ...

من از اولشم ارزو کردم اگه صلاحه دو تا هم جنس داشته باشم برامم فرقی نداشت دو تا پسر یا دو تا دحتر....و الان واقعا خدادرو شکر میکنم که بچه هام ی جنسن

بله ولی این دلیل نمیشه به پسر بیشتر از دختر ارزش بدیم و بیشتر اقایون رو حوگیر کنیم از_ماست_که_بر_م ...

هرچقدر هم بگیم .باز دین اسلام تمام حق و آزادی و داده ب مرد 

فقط دوران هخامنش عدالت و برابری بود 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
بله ولی این دلیل نمیشه به پسر بیشتر از دختر ارزش بدیم و بیشتر اقایون رو حوگیر کنیم از_ماست_که_بر_م ...

دقیقا ما ایقد که تبعیض از سمت همجنسای خودمون میبینیم از سمت مردا نمیبینیم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

هرچقدر هم بگیم .باز دین اسلام تمام حق و آزادی و داده ب مرد  فقط دوران هخامنش عدالت و برابری بو ...

ولی دلیل نمیشه صورت مسئله رو پاک کرد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

هرچقدر هم بگیم .باز دین اسلام تمام حق و آزادی و داده ب مرد  فقط دوران هخامنش عدالت و برابری بو ...

باشه پس بیاین همه جا حار بزنیم که اقایون برترن 

نظرت چیه؟؟؟

بعدش یکم تخقیق کن بعد حرف بزن تو هیچ جای قران زن رو موجود دست دوم ندونسته 

نمیدونم این حرفارو کی از خودش درمیاره

از آینه بپرس نام منجی ات را🪞🪄
من از اولشم ارزو کردم اگه صلاحه دو تا هم جنس داشته باشم برامم فرقی نداشت دو تا پسر یا دو تا دحتر.... ...

اره انشالله خداحفظشون کنه

یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد
دوس ندارم ناشکری هم کنم ولی نمیتونم با احساسم کنار بیام، فک نمیکردم انقد دوس داشته باشم دختر باشه ول ...

درکت میکنم،، این خواسته تو نا شکری نیست،، اصلا عذاب وجدان نداشته باش، این چیزیه که دلت میخواسته 

منم ی پسرشیش ساله دارم و یک پسر۵ماهه،خیلی حس خوبیه ک باهم بزرگ شن،ووقتی بزرگ شدن باهم دوست میشن و... ...

چطوری ازپس دوبچه برمیاین؟من ۲۰ روزه زایمان کردم.اصلا نمیتونم بچه روقبول کنم حالم خیلی بده خیلی روزای بدی رو میگذرونم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟