2777
2789
عنوان

از جنسیت نی نی دومم راضی نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 54 پست

منم ی پسرشیش ساله دارم و یک پسر۵ماهه،خیلی حس خوبیه ک باهم بزرگ شن،ووقتی بزرگ شدن باهم دوست میشن و...درسته یک دختر یک پسر خوبه و راحت میشی،ولی اگ دوتاداداش باشن دیگ تنهانیستن،دوتاخواهر ،دوتاداداش اینجوری خوبه...انشالله بسلامتی ب دنیابیاد...من الان خواهرندارم،فقط یک برادردارم،هم من تنهام ،هم اون 

یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد

بزار بیاد عاشقش میشی. حق میدم هرکسی دوست داره از هر دو جنس داشته باشه، ولی خواست خدا بوده عزیزم، بگو خدایا شکرت

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مگه پسر چه ویژگی داره که ادم ارزو کنه مگه دوره جاهلیته؟

عدالت و برابری 

بین زن و مرد نیست 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

منم یه پسر دارم 

تو اقدامم برا دومی ماه سوم اقدامم 

میگم ان شالله که باردار شدم اول از همه سلامتیش 😘

بعد اگه خدا صلاح دونست دختر بشه چون کلا دوتا بچه میخام و دوس دارم دوتا نعمت رو داشته باشم هم دختر هم پسر 🥰

ولی خب صلاح خدا هر چی باشه همون میشه 🤲

اگرم باردار شدم پسر هم شد رو چشام نگهش میدارم طوری نی دوتا پسر هم میشن همبازی هم میشن پشت هم هوای همو دارن 

مبارررکتون باشه ان شالله که این دوران رو به خوبی و خوشی سپری کنی و زایمان راحتی داشته باشی و فسقلیتو سالم بگیری بغلت 😍😍

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

من دو تا پسر دارم . عالیه. دوستام که از هر دو جنس دارن راضی نیستن. میگن با هم نمیسازن، بازی نمی کنن. من که دوست دارم سومی هم پسر باشه. هوای هم رو دارن. کلی با هم بازی می کنن. الهی بچت سالم و صالح باشه

بچه هم جنس بهتره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

وای مردم آرزوسونه 

:/

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

همین خرفارو میزینین که نیست

حق و حقوق آقایان ببین یه نگاه بنداز ب جامعه 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
دقیقا منم یداداشدارم هم من تنهام هم اون 

اره ،دوتا خواهر ،دوتا داداش اینجوری خوبه ...

یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد