سلام، من یه پسر 6 ساله دارم و دیروز تو سونوی آنومالی دکتر گفت اینم پسره، با اینکه همش از خدا میخواستم سالم باشه ولی از دیروز خیلی حالم بده و همش میگم من طعم دختر دار شدن رو نمیچشم، حس میکنم از پس دو پسر برنمیام، مادر شوهرمم چهار پسر داره و همیشه خونه اش سوت و کوره و تنهاس، خیلی دلم گرفته
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه بخایم از حق و حقوق حرف بزنیم که من موافقم که تو کشور ما حق زنان خورده میشه ولی من اگه دختر داشتم ...
عزیزم پسردوستیشونو در قالب این حرفا توجیه میکنن
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
پسرمم خیلی دلش خواهر میخواست، کلی باهاش صحبت کردم ولی خودم هنوز آروم نشدم
عزیزم،من با برادرم یکسال تفاوت سنیمونه وقتی تابستانی که میخواستم برم دوم دبستان مامان ماه آخر حاملگیه آخرین بچش بود،چقدر تو بچگی دعا کردم دختر بشه،برادرم شیطون بود،میپرید بالا پایین برادر دوست داشت،وقتی پسر شد،من تو خونه پیش خالم بودم حسابی گریه کردم،رفتم بیمارستان دیدم یه پسر خوشگل باور کن یه سبد گل کنار تخت بود از گل زیباتر،یواش یواش یادم رفت ،الاندو تا برادرها با هم خوبن،حتی خونه هاشون به هم نزدیکه،من هم برایم از همون بچگی تجربه شد،هر چی خدا بشه همون میشه ،توکل کن به خدا،فقط بگم خودم دختر خواستم بچه اولم دختر شد،اونم خواهر نداره
گفتی چرا اکثرا پسر دوست دارن .گفتم چون ارادی بیشتره و حق و حقوق .صورت مسیله پاک نکردم .دلیل خب،بیشتر جنسیت رو گفتم
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
باشه پس بیاین همه جا حار بزنیم که اقایون برترن نظرت چیه؟؟؟ بعدش یکم تخقیق کن بعد حرف بزن تو ...
برتر فقط پیش خدا تقوا ایمان عمل صالح هست و بس .
اما اینجا حق و حقوق آزادی قدرت همه چیز مختص آقایان هست
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین