2777
2789

کل کلاس زومه روم 

همش میگه ال کن با کن چرا اینطوری کردی چرا اینطوری نکردی بگو نگو 😐😐😐😐

شدیدا گیر داده بهم همش هم دعوا چ هوار رو من بدبخت 😐

الان به نظرتون علت این رفتارش چیه ؟😑و اگه خوب هم درس بده چون لج کرده دیگ هزینه نکنم برم یا چی ؟

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

شاید دوست داره😂

به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊  بچه ها نخندینا!:)🖤🎤    بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊      بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊                                              نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊                                   فاقد اعصاب!!!!!                                                            این کابری دست چند نفره! 

داره بهت استرس وارد میکنه چه خوب درس دادنی!

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو پول میدی یاد بگیر احترام ببینی نه اینکه اعتماد بنفسم بیاره پایین 

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی
استاد های کنکور معمولا از بس جمعیت کلاس زیاده  به کسی گیر نمیدن  چند نفر کلاستون

زیاد بیست سی نفر 😐

خیلیم معروفه ...

نمی دونم چرا اینطوری می‌کنه 

حتی امروز گریه ام هم در آورد ...

دوتا از داداشای دوستم معلم کنکور هستن یکیشون متأهل هست جدی هست

اما اونی مجرده می‌گفت هروقت سر. کلاس میرع سرتاپاشو عطر میزنه😂  بعد خیلیم شوخی با دخترا می‌کنه خیلیم خودشو جلو دخترا پولدار نشون میده البته پولدار هست د نه اونقدر خودشو نشون میده 

دوتا از داداشای دوستم معلم کنکور هستن یکیشون متأهل هست جدی هست اما اونی مجرده می‌گفت هروقت سر. کلاس ...

من تو این استادی ک میگم اصلا لطافت ندیدم 😐

فحش های بد میداد 😑

اعصابم خورد شده شدیدا