2777
2789
عنوان

تا حالا شده کسی تو نی نی سایت براتون خیلی عجیب باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4561 بازدید | 143 پست
سلام به رو ماهت😄البته از من قدیمی ترم هستا

عه به تاریخ عضویتت دقت نکرده بودم،👌🌻

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکی این پستو میبینه میشه صلوات برای شفای درد 10 سالم بفرسته 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

خدایا به عزت وجلالت قسم شفای کامل به این دوست هم گروهی عطا کن

امین یا رب العالمین

من اونایی ک میگن ۴ یا ۵ نفریم ماهی ۱۵۰۰ یا ۲ تومن حقوق داریم خوب میپوشیم و خوب میخوریم برام از همه ع ...

😄😄😄اونا که کلا تکلیفشون معلومه بزار کاربریمو به باد ندم😂😂😂

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

آره خیلیا ولی دوس داشتم یکیو بزنم 😐گیر داده بود چرا جاریم براش گردو آوردن برامون مرغ گذاشته فسنجون نذاشته فرداش خانواده خودش اومدن فسنجون درس کرده و ژله اینا منم سرزده رفتم خونش غذا خوردم یه قابلمه هم داده بهم ازش زهر چشم گرفتم که بهم غذا داد 😐😐😐😐😐😐😐😐

اگه من جاریش بودم سم میریختم تو غذاش یه خانواده رو از دست یه آدم گدا گشنه راحت میکردم 😐هنوز اسم کاربریش یادمه که اگه جایی دیدمش بهش حمله کنم 

بدبخت غذا نخورده 😐😂حالم ازین مدل زنا بهم میخوره فضول پررو گشنه و اینکه فک میکنن خیلی زرنگن 😐

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
😄😄😄اونا که کلا تکلیفشون معلومه بزار کاربریمو به باد ندم😂😂😂

😂😂😂😂

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
آره خیلیا ولی دوس داشتم یکیو بزنم 😐گیر داده بود چرا جاریم براش گردو آوردن برامون مرغ گذاشته فسنجون ...

😂😂😂دیروزم یکی عصبانی بود چرا همشایش اش دندونی رو به حای صبح عصر اورده. براش 😂😂میخاستم بگم ببخشید پول پرداخت کرده بودین طلب داشتین

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬