2777
2789
عنوان

تا حالا شده کسی تو نی نی سایت براتون خیلی عجیب باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4561 بازدید | 143 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها ی کاربرم هست به اسم نگار  داستان زندگیشو تعریف کرده تو تاپیکاش هست اون کاربر و نحوه تایپ ...

اسم دقیق یا لینکشو میگی منم بخونم؟

لطفا برای واقعی شدن تیکرم دعا کنید، سپاسگزارم🙏

گارفیلد عزیز لطفا سوال منو هر وقت که دیدی جواب بده حتی اگر یکسال بعد هم ببینی و جواب بدی بازم به من کمک میکنه

پرستاری توی المان خیلی کار سطح پایینه؟ منظوریم اون پپرستاری هست که از طریق اوسبیلدونگ میرن کار بی کلاسی محسوب میشه؟

پرستاری که از طریق دانشگاه وارد المان شده با پرستاری که از طریق اوسبیلدونگ وارد المان شده فرقش چیه؟

و اینکه مردم المان خیلی از ایرانیها بدشون میاد؟ ایا نژادپرست هستن با این شدتی که میگن؟

خیلی ممنون

هزاران بار تعلیق شده انقدر تعلیق شدم که حتی اسم اکانت های اولمو یادم نیست شاهد حماسه های اقدس الویه-غلام نصاب-جیش چرخشی-دلوینت و دنیا همسرم-گلبهار-سمیرای دست دراز -اشپزی با پلوپز تو جنگل _اونی که گریه میکرد فلانی تو تاپیک من پیام نزاره و.....نی نی یار گرامی قبل تعلیق تذکر بده حداقل