2777
2789
عنوان

تا حالا شده کسی تو نی نی سایت براتون خیلی عجیب باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4561 بازدید | 143 پست
وای😂😂به خودت نگیر

اخه من همش اینجام

یک عدد عشق چای☕️🫖بفرما چایی؟ ترک زبان !!!!عاشق تنهایی...کیوت هسدم از همون واقعیای بی میک آپ😏گشتم نبود،نگرد نیست 🤤دوسداشتم سنمو زیاد نوشتم....چگونه خودت را ساختی؟ زخم ب زخم جوابمه ! امضاهای یه سریاتونو خیلی دوسدارم اما حسش نیست بخوام به اندازه همونا بنویسم یا به همتون بگم وای امضات  هاهاها🤣 تیکر بلند شدن موهام و چن تا هدفمه دوسداشتم بزارم آبی چون تیکرش قشنگ بود💙😌
اره یکی بود خیلی شخصیت مرموزی داشت خیلی برام جالب بود میخواستم بشناسمش بش درخواست دادم ولی فرداش تعل ...

کاربرای نی نی سایت ناپدید نمیشن فقط از یه کاربری به کاربری بعدی منتقل میشن

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه درس خوندن تو فک و فامیلای ما همه زیر دیپلمن کلا دو نفر دانشگا رفتن

بخدا فک فامیلای شما استثنا ان،تو فامیلای ما همه کم کم لیسانسو دارن،دیگه تو هر جایی ده تا دانشگاه ازاد و علمی کاربردی و پیام نور زدن همه میزن دانشگاه

اره

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
یه روز تو یه تاپیک دیدم بالای ۳۰ نفر همه گفته بودن پزشکن ، حالا وقتی باهاشون کار داری هیچ کس تو سایت ...

😂😂خیلی دانشجوی پزشکی داریم اینجا منم دیدم

هرکی این پستو میبینه میشه صلوات برای شفای درد 10 سالم بفرسته 

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
یکی که توی همه تایپبکا هست

اوپرا؟

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
کاربرای نی نی سایت ناپدید نمیشن فقط از یه کاربری به کاربری بعدی منتقل میشن

نمیدونم ولی کسی رو ندیدم مثل اون رفتار کنه😂

فرفری هسدم با موهای بنفش"                                   گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند...!                                                                         

اینجا آدمهایی دیدم که خیلیی مشکلات داشتن

ولی من باورشون کردم

برخلاف بعضی ها که فکر میکردن دروغ میگن

باورشون کردم چون درد کشیده بودم خودم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
اره اینکه زیاد ندیدم همه اینجا درس خوندن همه بالاشهرن👩‍🦯

نه من مرکز شهرم

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡