2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی‌نی‌تون بدنیا اومد بسلامتی؟🥰

یه روز یادمه نگران بودین تکوناش کم شده بود 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
نوزاد منم یکماهشه بخاطر رفلاکسش بردم دکتر الان خوبه خداروشکر

خداروشکر. دختر منم دارومیخوره اما هنوز خوب نشده. چکار کرذی برا رفلاکسش

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 

سلام نگران نباش، یبوست توی نوزادان طبیعی یه بخصوص اونایی که شیرخشک میخورن، دختر من تا 9 ماه یبوست شدیییییبد داشت طوری که گاهی تا 9 یا 10 روز شکم ش کار نمیکرد.... با روغن زیتون گرم اطراف ناف رو در جهت عقربه ساعت ماساژ بده نه محکم ها خیلی آرام... شیر خودت هم بررسی کن اگه خودت یبوست داری اول خودت رو درمان 

نی‌نی‌تون بدنیا اومد بسلامتی؟🥰 یه روز یادمه نگران بودین تکوناش کم شده بود 

اره عزیزم دهم مرداد اومد بغلم. هنوزم نگرانم میکنه اما اینبار با شیرنخوردن و پی پی نکردن😢

چه حافظه عالی داری🧿

شکمش رو با روغن زیتون ماساژ بده 

من اب قند هم میدادم یه دونه قند تو یه شماره اب جوشیده 

ولی میترسم والا بگم شما انجام بدی 

دکتر ببری خیالت راحت تر میشه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام نگران نباش، یبوست توی نوزادان طبیعی یه بخصوص اونایی که شیرخشک میخورن، دختر من تا 9 ماه یبوست شد ...

عه مگه ربط داره؟ من چند روز یبوست داشتم اما الان خوبم.الان اگه من ملین بخورم توی شیرم میره دخترم یبوستش خوب میشه؟ 

شکمش رو با روغن زیتون ماساژ بده  من اب قند هم میدادم یه دونه قند تو یه شماره اب جوشیده  ...

نه من نمیدم راستش یکم ترسوام. دکتر تلفنی گفت تا یه هفته عیب نداره اما دخترم اذیته گریه میکنه

توی بچه داری نباید ترسید... من سر بچه اولم از هر کاری میترسیدم حتی از آب قند دادن😆 اما سر دومی یاد گرفتم نترسم و به توصیه قدیمی تر ها عمل کنم که از هزارتا دکتر هم بهترن... گریه نوزاد دلایل زیادی داره حتمن برای یبوست نیست... 

توی بچه داری نباید ترسید... من سر بچه اولم از هر کاری میترسیدم حتی از آب قند دادن😆 اما سر دومی یاد ...

من االان توی دومی هم ترسوام. رفلاکس هست کولیک هست شیر کم من هست یبوستش هست نمیدونم دیگه چجوری ارومش کنم مدام جیغ میزنه. نمیدونم چرا شیرم نمیاد و انقدرکمه چه راهی براش داری. برای یبوستشم بگو گلم

عه مگه ربط داره؟ من چند روز یبوست داشتم اما الان خوبم.الان اگه من ملین بخورم توی شیرم میره دخترم یبو ...

بله شیر مادر خیلی مهمه،، منم چون خودم یبوست داشتم دخترمم داشت... ملین و انجیر و خاک شیر و..... خودت بخور... چیزهای باد دار و یبوست آور خودت نخور ... طب سنتی واقعا در حل این مشکلات بهتر از داروهای شیمیایی عمل میکنه، مشورت بگیرید از کسانی که در زمینه طب سنتی و اسلامی تبحر دارن