2777
2789

حس میکنم بی عاطفه شدم یه مدته دیگه هیچ پسری به چشمم نمیاد اگه کسی درخاست بده قبول نمیکنم بدون اینکه بخام لحظه ایی راجبش فکرکنم دیگه ازدواح اصلا واسم موضوع جالبی نیست وحس خنثی ایی دارم بهش اگه پسر یا مردی رو بیبینم خیلی بی تفاوت رفتار میکنم  اگه کسی از دوستیش یا ازدواجش حرف میزنه اصلن با خودم نمیگم کاشکی منم یه عشق یا تکیه گاه داشتم یجوری نیستم که پسری رو سمت خودم بکشونم یا در نظرشون جذاب باشم الان 19سالمه تابه الانم باکسی در ارتباط نبودم که بگم این تفکرم به خاطر اونه بنظرتون چرا اینجوری شدم طبیعه ایا؟حدود 6ماهی هست شاغل شدم وتقریبا 2ماهی میشه که این تفکر رو دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم 15 سالمه و دقیقا همین افکار و دارم. بقیه دوستام کلی کراش دارن و هر پسری میبینن میگن جون چه پسری. ولی من اصلا این چیزا برام مهم نیست

از دوست به یادگار دردی دارم                                              کان درد به صد هزار درمان ندهم.                                                                           "مولانا"