2777
2789
عنوان

زندگی تو تهران سخته یا نه عالیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18979 بازدید | 94 پست
خیلی جاها و خیلی چیزها مثل رستوران های مدرن و بین المللی؛ هایپرمارکت های مجهز و اجناس خارجی و... ا ...

درسته اما اونا هم برای پولدارهاست..

مثلا مدرسه سلام ۶۰ میلیوم می گیره رتبه یکای کنکور ازشون می یان بیرون..قشر متوسط و ضعیف خیلی نمبی تونه از امکاناتش استفاده کنه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
تهرانپارس فک کنم بد جایی خریدی من فک میکنم جنسا و لباسا تو اینجا ارزونتر از بقیه شهراس

تهران ارزون تر از بقیه جاها باشه ؟!!!😂😂

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران ارزون تر از بقیه جاها باشه ؟!!!😂😂

اره یا قیمتا مساویه یا اینجا ارزونتره میتونن برن از فروشگاه ها بخرن تخفیف میخوره

برای اینکه قوی شی و با تجربه باید ضربه بخوری باید قلبت بشکنه باید له شی🙃💔که تجربه به دست بیاری💫
خداوندا😳 مگه چه چیزایی بابت خرج میره من خیلی از قیمتها تعجب می‌کنم  ما تو ماه با اجاره خ ...

خب همون اجاره خونه تو تهران به ۵۰ میلیون هم میرسه عزیزم 

پوشاک و خورد و خوراک اینجا گرون تره نسبت به بقیه شهرا

ولی الان که شیرازیم ۱۰ تومن کافیه برا هرماه ...

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
اره یا قیمتا مساویه یا اینجا ارزونتره میتونن برن از فروشگاه ها بخرن تخفیف میخوره

تعجب میکنم از حرفتون 

شما یا میخواین پز بدین یا واقعا ... نمیدونم چی بگم

درسته اما اونا هم برای پولدارهاست.. مثلا مدرسه سلام ۶۰ میلیوم می گیره رتبه یکای کنکور ازشون می یان ...

بله منم همین امکانات رو منظورم بود

یا مدارس موسیقی؛ پانسیون های شبانه روزی و .....

در کل تهران به دلیل وسعتش مشخصا امکانات بیشتر و نامحدودتری داره

تعجب میکنم از حرفتون  شما یا میخواین پز بدین یا واقعا ... نمیدونم چی بگم

پز چیو بدم؟😐

واا چقدر روانی داره اینجا

برای اینکه قوی شی و با تجربه باید ضربه بخوری باید قلبت بشکنه باید له شی🙃💔که تجربه به دست بیاری💫
تعجب میکنم از حرفتون  شما یا میخواین پز بدین یا واقعا ... نمیدونم چی بگم

راست میگه خدایی

چ پزی اخه

بعضی چیزا مثل لباس ارزون تره

فامیلامون همشون میان تهران برا لباس.میگن اونجا هم گرونه هم بی کیفیت 

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
فقط بالاشهرش عزیزم پایین شهر و جای متوسطش در حد شهرستاناس خونه ما و خونه عمم که خمینه قیمتش یکیه

فیمت خونه تو پایین شهر تهران مثلا منطقه ۱۶ نازی اباد لز یه خونه تو بالاشهر یه شهرستان بیشتر ارزش داره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
پز چیو بدم؟😐 واا چقدر روانی داره اینجا

مودب باش خانم

من از هایپرمارکت پالادیوم هم خرید میکنم باز قیمت روی اجناس رو میده اون فروشنره به شما نیندازه حتما ...

برای مدرسه بچه‌ها سخت نمیشه برام، بچه‌ها م 12ساله

6 ساله 4 ساله هستن، یکیش مهد میره، یکیش آمادگی میره، یکیش ششم میره، آیا باید برای همشون سرویس بگیرم،؟ 

راست میگه خدایی چ پزی اخه بعضی چیزا مثل لباس ارزون تره فامیلامون همشون میان تهران برا لباس.میگن ا ...

حتما از حراجا میخره یا منطقه و بازارچه های کوچیک و پایین شهر 

وگرنه شما بیاین فرشته یا زعفرانیه خودتون متوجه قیمتا میشین