تهرانپارس فک کنم بد جایی خریدی من فک میکنم جنسا و لباسا تو اینجا ارزونتر از بقیه شهراس
تهران ارزون تر از بقیه جاها باشه ؟!!!😂😂
من خدا را در قمقمه آب یافتهام در عطر یک گل در خلوص برخی کتابها و حتی نزد بیدینان اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافتهام.
خداوندا😳 مگه چه چیزایی بابت خرج میره من خیلی از قیمتها تعجب میکنم ما تو ماه با اجاره خ ...
خب همون اجاره خونه تو تهران به ۵۰ میلیون هم میرسه عزیزم
پوشاک و خورد و خوراک اینجا گرون تره نسبت به بقیه شهرا
ولی الان که شیرازیم ۱۰ تومن کافیه برا هرماه ...
من خدا را در قمقمه آب یافتهام در عطر یک گل در خلوص برخی کتابها و حتی نزد بیدینان اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافتهام.
اره یا قیمتا مساویه یا اینجا ارزونتره میتونن برن از فروشگاه ها بخرن تخفیف میخوره
تعجب میکنم از حرفتون
شما یا میخواین پز بدین یا واقعا ... نمیدونم چی بگم
تعجب میکنم از حرفتون شما یا میخواین پز بدین یا واقعا ... نمیدونم چی بگم
راست میگه خدایی
چ پزی اخه
بعضی چیزا مثل لباس ارزون تره
فامیلامون همشون میان تهران برا لباس.میگن اونجا هم گرونه هم بی کیفیت
1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین 1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
راست میگه خدایی چ پزی اخه بعضی چیزا مثل لباس ارزون تره فامیلامون همشون میان تهران برا لباس.میگن ا ...
حتما از حراجا میخره یا منطقه و بازارچه های کوچیک و پایین شهر
وگرنه شما بیاین فرشته یا زعفرانیه خودتون متوجه قیمتا میشین