2777
2789
عنوان

زندگی تو تهران سخته یا نه عالیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18998 بازدید | 94 پست
برای مدرسه بچه‌ها سخت نمیشه برام، بچه‌ها م 12ساله 6 ساله 4 ساله هستن، یکیش مهد میره، یکیش آمادگی می ...

تو تهران حتی الامکان هر خانواده سعی میکنه مدارس نزدیک خونه رو انتخاب کنه

همه اینارو باید قبل مهاجرت حساب و براورد کنید 

راست میگه خدایی چ پزی اخه بعضی چیزا مثل لباس ارزون تره فامیلامون همشون میان تهران برا لباس.میگن ا ...

شما که تهرانید میشه بگید منی که شهرستانم و بچه هام مدرسه ای و پیش دبستانین آیا برای مدرسه سختم نمیشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما از حراجا میخره یا منطقه و بازارچه های کوچیک و پایین شهر  وگرنه شما بیاین فرشته یا زعفر ...

تهران مگه همون بالاشهرشه!!!!!

اصفهانم یه منطقش هست برابری میکنه با فرشته

کل تهران ک گرونی نیس

اسی حتما ک نخواسته بره ولنجک و فرشته و پاسداران ک

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
شما که تهرانید میشه بگید منی که شهرستانم و بکه هام مدرسه ای و پیش دبستانین آیا برای مدرسه سختم نمیشه ...

ن فقط نزدیک خونتون باشه 

خونه رو جایی بگیرید نزدیکش مدرسه باشه ک نخوای سرویس بکیری

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
تهران مگه همون بالاشهرشه!!!!! اصفهانم یه منطقش هست برابری میکنه با فرشته کل تهران ک گرونی نیس اسی ...

دقیقا من نمیخوام برم بالاشهر، فوق فوقش برم  شریعتی، یا حومه تهران

تهران مگه همون بالاشهرشه!!!!! اصفهانم یه منطقش هست برابری میکنه با فرشته کل تهران ک گرونی نیس اسی ...

نه منظورم اینه جنس خوب و مارک اونم جای معتبر بخوای بخری خیلی گرون تره و اصلا ارزون یا مناسب تر نیست اتفاقا فروشنده ها کلی سود میکشن رو کالاشون

درست میگین ..

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
حتما از حراجا میخره یا منطقه و بازارچه های کوچیک و پایین شهر  وگرنه شما بیاین فرشته یا زعفر ...

شما اگر منظورتون مرکز خرید اپال و اوا سنتر و ارگ تجریش و ...ایناست که نباید اینارو در نظر بگیرید

چون این مراکز خرید که گرونن در اکثریت نیستن؛ اکثر مردم از وسط شهر و تیراژه و ....خرید میکنن که قیمت های مناسب دارن

الان لزومی بر مقایسه فرشته و الهیه با شهرستان نیست

نه منظورم اینه جنس خوب و مارک اونم جای معتبر بخوای بخری خیلی گرون تره و اصلا ارزون یا مناسب تر نیست ...

من لباسامو از افسریه میگیرم

بخدا انقدر خوشگل و خوبن

قیمتشونم عالی

بالاشهر چون اجاره مغازه ها بالاتره خب طبیعتا مجبورن گرون بفروشن ک سود کنن

شما اگر منظورتون مرکز خرید اپال و اوا سنتر و ارگ تجریش و ...ایناست که نباید اینارو در نظر بگیرید چو ...

ببین ولیعصر

افسریه

نازی اباد

هفت تیر

هفت حوض اینا واقعا هم جنس لباساشون خوبه هم قیمت بالایی ندارن

مگه بالاشهر لباساش چ فرقی داره

اجاره مغازه بالاس اونام گرون میفروشن

بخدا از سرخوشی نمیخوایم بیاییم تهران

شهر ما انگار شهر ارواحه😔😔😔

از بس مردم نمیان بیرون برای خرید

همه‌ی مغازه ها یدونه مشتری ندارن

بخدا دوماه یه بار نمیرم خیابون از بس هیچکی نیست تو شهر، اصلا مردم هیچی نمیخرن

میخواییم بیاییم تهران درآمد داشته باشیم

ممنونم گلم 

فدات شم ایشالله بهترین تصمیم بگیرید عزیزم 

ولی تهران جا برا پیشرفت داره

برا بچه هاتونم خوبه 

من لباسامو از افسریه میگیرم بخدا انقدر خوشگل و خوبن قیمتشونم عالی بالاشهر چون اجاره مغازه ها بالا ...

بخدا از سرخوشی نمیخوایم بیاییم تهران

شهر ما انگار شهر ارواحه😔😔😔

از بس مردم نمیان بیرون برای خرید

همه‌ی مغازه ها یدونه مشتری ندارن

بخدا دوماه یه بار نمیرم خیابون از بس هیچکی نیست تو شهر، اصلا مردم هیچی نمیخرن

میخواییم بیاییم تهران درآمد داشته باشیم

بخدا از سرخوشی نمیخوایم بیاییم تهران شهر ما انگار شهر ارواحه😔😔😔 از بس مردم نمیان بیرون برای خری ...

ببین پدر من مکانیکه

اول شهرستان بود

درست حسابی کارش نگرفت 

اومد تهران

الان ۶تا خونه داره

خیلی براش بهتر شد