خندان_چهر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 13623 عنوان علت عدم تعادل در راه رفتن در افراد مسن چی میتونه باشه خود به خود میفته 34 بازدید | 4 پست سلام عمه ام سه سال قبل تعویض مفصل ران انجام داد بعد از اون اصلا تعادل نداره که راه بره میگه به علت پاک نیست گیج هستم و چشمام بد میبینهام ار ای سر شد گرفتگی عروق سر داشت اصلا نمیتونه مستقل بره اگر ولش کنی میفته 1404/08/08 | 09:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77835 میگن مخچه که تکون بخوره یا آسیب ببیته عدم تعادل ایجاد میشه خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خندان_چهر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 13623 میگن مخچه که تکون بخوره یا آسیب ببیته عدم تعادل ایجاد میشه ام ار ای زده گرفتگی عروق سر اصلا دکترا نمیفهمن مشکل کجاست بردیمش چشم پزشک میگه از چشم نیست بردیم ارتوپد میگه از پا نیست مغز و اعصاب هم چیزی نمیگه مخچه تکون بخوره درمان داره؟خییییلی سخته تا دخترش ولش میکنه میخوره زمینراهش چیه
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77835 ام ار ای زده گرفتگی عروق سر اصلا دکترا نمیفهمن مشکل کجاست بردیمش چشم پزشک میگه از چشم نیست بردیم ار ... نمیدونم والا فقط چون تو فامیل مورد اینجوری داشتیمبهت گفتم خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خندان_چهر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 13623 نمیدونم والا فقط چون تو فامیل مورد اینجوری داشتیمبهت گفتم الان چیکار میکنه؟پرستار دارن؟تو ام از ای تکون خوردن مخچه رو نشون داد؟