2777
2789
عنوان

مچ هر دودست در بارداری درد دارد

802 بازدید | 24 پست

هفته ۳۰بارداری هستم یک ماهی میشه که بی دلیل  اول مچ دست راستم درد گرفته الانم مچ دست چپم عکس هم نمیتونم بندازم چیکار کنم بنظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت ببند زیاد حرکت نده، تو بارداری مچ رو نباید زیاد حرکت داد، چون فاصله مفاصل زیاده آسیب می بینه، وقتی دستت رو مشت میکنی جوری که کف دست رو به پایین باشد، یه سکه بذار پشت دست، مچ فقط اینقدر مجازه حرکت کنه که سکه نیفته

عزیزم هر دردی تو بارداری طبیعی  ،بالاخره بچه از جون استخون دندون مادر تغذیه میکنه دیگه باید از اول هرشب شیر میخوردی 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
تو بارداری هر دردی جز درد زیر دل طبیعیه  چاره خاصی نداری فقط باید تحمل کنی

من شب ها درد زیر دل دارم طبیعی نیست 🤔

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
من شب ها درد زیر دل دارم طبیعی نیست 🤔

به دکتر گفتی؟ درد زیر دل مثل پریودی؟ 

اگه مثل درد پریود یا شدیدتره باید شیاف استفاده کنی

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

عزیزم هر دردی تو بارداری طبیعی  ،بالاخره بچه از جون استخون دندون مادر تغذیه میکنه دیگه باید از ...

قرص کلسیم میخورم شیر میخورم .شیر کاکائو میخورم ولی دستم درد میکنه کار نمیکنم اصلا ظرف هم نمیخورم حتی نمیدونم چرا انقد درد داره 

بعضی وقتا ولی الان دیگه کلافه شدم از دردش

یکی از دلایل اصلیش اینه

کمبود کلسیم 

لبنیات بخور .برای درد دستات هم  پـای مرغ جواب میده

من مچ دستام و حشتناک درد میکرد خوب شدم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌