2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بگین من اشتباه کردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 43 پست
شغلم جوریه که از پس خودم برمیام ولی متاسفانه بخاطر سنم از تنهاییه میترسم

به خدا انقدر طلاق و خیانت زیاد شده با این که سنم اصلا به ازدواج نمیخوره

به خودم قول دادم هیچ وقت ازدواج نکنم واسه خودم عشق و حال کنم

خدایا اول پاکم کن بعد خاکم کن
همش میترسم تنها بمونم یا خواستگارای بعدی اخلاق اینو نداشته باشن

اولا ک تا با یکی نری زیر سقف اخلاقشو نمیفهمی خوبه یانه انقدر دل توخوش ب این شناخت اولیه نکن...دوما توهنوز سنی نداری نترس انقدر برات میان که خودت خسته بشی...عزیزم زندگی مشترک شوخی بردار نیست عجله نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خوب همه چیز مادیات نیس،من تجربه ۱۲ سال زندگی مشترکم رو بهت میگم،اگر طرفت تیلیاردر باشه و هیکل و ...

مرسی عزیزم راست میگین واقعا

اما نمیدونم چرا خواستم بقیه ی شانسهامو هم ببینم

والا فرصت معاشرت هست؛ اما نمیدونم اونا دیگه تمایل داشنه باشن یا نه

یعنی باید چیکار میکردم؟ اخه نخواستم اونم معطل شه

من تو کامنت قبلم کامل توضیح دادم .

قطعا اگه ایشون ادمی که میفرمایید باشن یکی عین خودشون سرراهشون قرار میگیره .

وقتی اومدن خواستگاری معژلی معنایی نداره ....اخلاقیات رو میپسندن بعد مثلا میگن کارتون چیه؟؟برنامه چیه ؟؟؟

بخدا شوهر من اوایل ۴۰۰حقوق میگرفت ...

الان بین هزارتا زن بخوابه بهش اعتماد دارم ‌‌‌‌‌...ایشون که گذشت ولی بیشتر فکر کنید رو کیسها ...صحبت کنید باهاشون .

بعضیا ظاهرا ....

بخدا داداش من فوق العاده خوشتیپ پولدار و سرشناس شهرمونه ... اما زنداداشمو دق داده ...من تو ماشینش م ...

بخدا من نمیخوام زندگیم آنچنانی باشه سنم هم کم نیست 

فقط اینکه درامدم بیشتر بود آزارم میداد؛ درست میگین امیدوارم واسه منم فرصت زندگی بهتر فراهم شه

بخدا داداش من فوق العاده خوشتیپ پولدار و سرشناس شهرمونه ... اما زنداداشمو دق داده ...من تو ماشینش م ...

بله دقیقا

یکی  از دوستای منم  همین مشکل رو داشت

باورت میشه میگف کاش شوهرم زشت ترین و فقیر ترین بود،کاش مستاجر بودیم ولی کنارش ارامش داشتم انقد هرز نمیپرید

فقط میگن پول پول پول

اگه طرفت ایمان  و اخلاق نداشته باشه  پول دارترین هم باشی بدبخت ترین فردی

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
من تو کامنت قبلم کامل توضیح دادم . قطعا اگه ایشون ادمی که میفرمایید باشن یکی عین خودشون سرراهشون قر ...

درسته حق باشماست‌ممنونم از راهنمایی هاتون

امیدوارم بعدا پشیمون تر از این نشم

مرسی عزیزم راست میگین واقعا اما نمیدونم چرا خواستم بقیه ی شانسهامو هم ببینم والا فرصت معاشرت هست؛ ...

اگر هست از دست نده،برای نه گفتن هیجوقت دیر نیست

ولی دیدت رو هم عوض کن

بخدا مادیات جز هس تو زندکی

اصل چیز دیگه است

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
بخدا من نمیخوام زندگیم آنچنانی باشه سنم هم کم نیست  فقط اینکه درامدم بیشتر بود آزارم میداد؛ در ...

توکل به خدا ‌‌‌‌‌.....من با همسرم بخاطره اخلاقش ازدواج کردم .

ادم مذهبی نیستم .

اما بعدها فهمیدم شوهرم وضع مالیش خیلی خوبه ..چون متواضع بود نشون نمیداد .شما شناختی نداشتید ادمها پس اندازها . ملک و ...چیزاشونو که رو نمیکنن .

از من به عنوان یه خواهر نصیحت ،تا میتونی با طرف مخالف صحبت کن به چالش بکش ....

خیلی ذهنیتها دستتون میاد 

تو دختر پاک و خیلی خوبی هستی استارتر انشالله خدا به اندازه قلب مهربونت بهترین رو نصیبت میکنه ...

مرسی عزیزم شما لطف‌دارین🙏❤❤آمین 🙏❤اینروزا خیلی نیاز دارم خدا بهم‌نگاه کنه🙏❤ممنونم عزیزم❤❤

بله دقیقا یکی  از دوستای منم  همین مشکل رو داشت باورت میشه میگف کاش شوهرم زشت ترین و فقی ...

بله من فراوووون دیدم .

بخدا گریه ۷ای زنداداشمو بخاطر خیانتهای برادرم یادم نمیره ...دست بزنها ...یبار تو جمع شوهراشون بهشون بی حرمتی کنه دیگه هی پولدار بودن و مادیات بودن نمیگن ‌‌‌‌‌.میگن حتی خانوادش فقیر یا معمولی نباشه ..خب خانواده خود دختر مگه پولدار یا تیلیاردره 😐😐