2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بگین من اشتباه کردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 43 پست
بنظرم اشتباه کردی والله که اگه طرف خوب باشه و کنارش آرامش داشته باشی هیییییچ کدوم اینا به چشم نمیاد ...

ببین بنظرم آرامشی که کنارش میتونسنم داشته باشم کنار کسی نخواهم داشت

بی اندازه ادم پاک و مطمئنی بود؛ بسته نبودا، اما قابل اطمینان بود سراغ خیانت و دروغ و اینا نمی‌رفت 

الان دیگخ گذشته☹کاش یکی با اخلاق اون بیاد تو زندگیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم مواردی که به خاطرش رد کردی موارد مهمی نبودن چون مثلا قد منو شوهرمم همینه شرایط مالی و اینا هم‌میشه باهاش کنار اومد به خاطر اخلاقش چون الان آدم پاک خوش اخلاق واقعا کمه باز خودتون میدونید

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه عزیزم چه اشتباهی. خب دلت باهاش نبوده دیگه زوری که نمیشه. مثلا فکر کن باهاش ازدواج میکردی بعد تو ...

مرسی عزیزدلم دعام‌کن❤🙏🙏☹ آره واقعا میدونستم آدمیم که اگه برخلاف میلم عمل کنم بعدها تو سختیای زندگی بیشتر این چیزا به چشمم میاد، بخدا اینقدر دعا کردم اونم خوشبخت شه😅بس که آدم خوبی بود

یه چیزایی هست برای آدم مهمه

شاید بقیه بگن نهههه همین که کاری و بااخلاق بوده کافیه و حیف شد و فلان

ولی اگه باهاش ازدواج میکردی الان تاپیک میزدی قد شوهرم کوتاهه چکار کنم

حقوق شوهرم کمتر از منه ازش سرد شدم چه کنم

قرارداد کار شوهرم تمدید نشد چه کنم

و خلاصه از این صوبتا 

در نتیجه به گذشته برنگرد و به تصمیمت احترام بذار

ببین بنظرم آرامشی که کنارش میتونسنم داشته باشم کنار کسی نخواهم داشت بی اندازه ادم پاک و مطمئنی بود؛ ...

دختر خوب همه چیز مادیات نیس،من تجربه ۱۲ سال زندگی مشترکم رو بهت میگم،اگر طرفت تیلیاردر باشه و هیکل و قدش عالی ولی ارامش نداشته باشی تو زندگیت اون‌پول و قیافه خوب دردی ازت دوا میکنه؟؟؟؟؟

اگر راهی داره یه مدت باهاشون‌معاشرت کن

اگرم کلا جواب قطعی دادی که هیچی دیگه

انشالله خوشبخت باشی

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
بابا ول کن شوهر میخوایی چیکار کنی عشق دنیا رو بکن   مخصوصا وقتی که دستت تو جیب خودته

شغلم جوریه که از پس خودم برمیام ولی متاسفانه بخاطر سنم از تنهاییه میترسم

دختر خوب همه چیز مادیات نیس،من تجربه ۱۲ سال زندگی مشترکم رو بهت میگم،اگر طرفت تیلیاردر باشه و هیکل و ...

بخدا داداش من فوق العاده خوشتیپ پولدار و سرشناس شهرمونه ...

اما زنداداشمو دق داده ...من تو ماشینش میشستم تپش قلب میگرفتم ...چون موشتیپ بود اصلا ادم پایبندی نبود .

متاسفانه تو نینی سایت رنج سنی ها اومده پایین همه چیه زندگیو مادیات میبینن میخان بدون هیچ تلاشی به زندگی انچنانی برسن .

من باحرفتون کاملا موافقم