2777
2789
عنوان

گرفتن عکس دندون تو بارداری خطر داره بیاید تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 9804 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پر کردنم با مواد سفید کامپوزیتی انجام شد ن جیوه ای که سیاه رنگه

اهاااان ب سلامتی عزیزم 

انشالله همیشه تنتون سالم باشه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

من ۱۴هفته انجام دادم با روپوش سربی انجام میدن

بعدشم دندونمو جراحی کردم

بقوله دکتر جراحم اگه بدونیم ضرر داره چرا باید انجام بدیم؟

دندون آبسه کنه عفونتی بشه ضررش صدبرابر بیشتره

والا س روز چهار کیلو از درد دندون کم کردم

اگه دکترت گفت برو پس بدون استرس برو انجام بده

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
می‌خوام تجربه کسایی که انجام دادن رو بدونم ن اینکه کسی الکی بیاد بدون تجربه نظر منفی بده

بعد از ماه سوم با دستور پزشک زنان کار اورژانسی دندون مثل عصب کشی انجام میشه و عکس هم حین کار گرفته میشه و اصلا جای نگرانی نداره و اینکه برای خانم های باردار موقع عکس پیش بند سربی میبندن ک مانع اشعه خوردن بشه

خیلی بیشعور و احمق تشریف داری ، همیشه یه مشت منفی بافی مثل تو هست ، یعنی اون متخصص ها اندازه تو حالی ...

عزیزم دکتر که گفت مشکلی نداره بعدم اینجا مگه متخصص هستن که ازشون میپرسی هیچوقت اینجور چیزارو اینجا نپرس انشاالله که چیزی نمیشه به خودت استرس نده 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
گقتم انجام داد..و گفت بعد بارداری میای تا پر کنم..قبل پر کردن یه عکس گرفت ببینه عصب گشی کامل شده یا ...

خداروشکر ک مشکلی ندارید

ولی زمانی ک فایل و داخل کانال دندون میذارن باید عکس بگیرن و اندازه بزنن و بعدش ک گوتا میذارن هم باید عکس بگیرن ک اینقد دکتر شما حرفه ای بوده ک بدون اینکه عکس بگیره اندازه هارو حدس زده پس کارش خییییییلی درسته

خداروشکر ک مشکلی ندارید ولی زمانی ک فایل و داخل کانال دندون میذارن باید عکس بگیرن و اندازه بزنن و ب ...

بله کارش خیلی درست بود..یکسال فقط مواد کلسیم داخل دندون بود..چون بعد زایمان هم رفتش مرخصی  سه ماه بعدش اومد بعد که رفتم عکس گرفت و دوباره مر کرد برام..

من شهرکردم  این دکتره کارش عالیه..ولی هر دکتری قبول نمیکنه تو بارداری کار دندان انجام بده

الکی راهکار نده  بلد نیستی.. جنین ناقص میشه..بزن تو گوگل بخون..تری همچین کاری بکنیا.. اصلا رو ...

دوست محترم من خودم کارشناس رادیولوژی هستم و براساس درسی که خوندم و رفرنسا میگن جواب دادم

دوز اشعه گرافی دندان اینقد پایین هست که مشکلی برای جنین ۲۸ هفته ای ایجاد نمیکنه.

مگه جنین در مرحله لانه گزینی باشه ک در اینصورت توصیه نمیشه. سه ماهه دوم و سوم مشکلی نیست