2777
2789
عنوان

گرفتن عکس دندون تو بارداری خطر داره بیاید تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 9804 بازدید | 56 پست
اخه توی بارداری یهو مشکل پیش میاد  بخاطر کم شدن کلسیم بدن  من خودم دندونامو قبل بارداری ...

عزیزم

اره من شنیدم تو بارداری بی حسی نمیزنن و تعجب کردم این دوستمون پر کرده و عکسم گرفته 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اره من شنیدم تو بارداری بی حسی نمیزنن و تعجب کردم این دوستمون پر کرده و عکسم گرفته 

عکس منم میرفتم میدیدم میان میکیرن ولی لباس مخصوص باید بپوشن و خیلی کم انجام میدن 

ولی برای پر کردن هم بی حسی نمیزنن همینجوری پر میکنن یکم درد داره من بدون بی حسی پر کردم درد انچنانی نداره 🌝🌝🌝

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
خو برو  ب درک تو انگار طلب کاری........

خیلی بیشعور و احمق تشریف داری ، همیشه یه مشت منفی بافی مثل تو هست ، یعنی اون متخصص ها اندازه تو حالیشون نیست  تشریف ببر از تایپکم بیرون

من زیر نظر دکتر زنان و متخصص دندون پزشکی درست کردم و این که اخرای ماه هفتم

منم دندون درد گرفتم الان داخل 6 ماه هستم ب دکترم گفتم گفت اشکالی نداره میتونی انجام بدی

من زیر نظر دکتر زنان و متخصص دندون پزشکی درست کردم و این که اخرای ماه هفتم

خوب پس حتما مشکلی نبوده نگران نباش

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
خب اگه‌ میدونی این فرق داره  و خطر نداره چرا تاپیک میزنی که بهت استرس وارد بشه؟

می‌خوام تجربه کسایی که انجام دادن رو بدونم ن اینکه کسی الکی بیاد بدون تجربه نظر منفی بده

عکس منم میرفتم میدیدم میان میکیرن ولی لباس مخصوص باید بپوشن و خیلی کم انجام میدن  ولی برای پر ...

اهاااان انشالله همیشه سالم باشین عزیزم 🌹🌹🌹