2777
2789

تروخدا از ای وی اف بگو سخته؟؟؟؟چیکار میکنی چند تا امپول میزنی ؟؟الان رحمت اماده بود برا انتقال؟چیکارکردی رحمت اماده شد؟عفونت و غیره و غیره نداشتی؟

برای خوشبخیتم صلوات مهمونم می کنید دوست عزیز❤

ایخدا چه روزایی روگذروندم ده سال ناباروری تامرز جنون رفتم.خدا به همه طعم مادربودن رو بچشونه.خیلی حس مادری زیباس.من خیلی توزندگیم سختی کشیدم ولی شکرالان راضیم ازشرایطم وخیلی هم راضیم.خدا به منم این لیاقتو داد که مادرباشم.منم یک مادرهستم وپسرم تو یازده ساله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تروخدا از ای وی اف بگو سخته؟؟؟؟چیکار میکنی چند تا امپول میزنی ؟؟الان رحمت اماده بود برا انتقال؟چیکار ...

من از روز سوم پریود داروهام شروع شد روزی ۳تا استرادیول با ی آسپرین و اسیدفولیک

روز ۱۶ضخامت رحمم ۹بود روز ۲۱دوتا جنین فرش انتقال دادم

انتقال برا من درد داشت البته دکتر گفت رحمت بسته بود با گیره باز کردم نمیدونم یعنی چی حالا

ایخدا چه روزایی روگذروندم ده سال ناباروری تامرز جنون رفتم.خدا به همه طعم مادربودن رو بچشونه.خیلی حس ...

الانم داروهای قبل انتقالم داره فقط دو تا شیاف پروژسترون با آمپول عضلانی پروژسترون اضافه شده که خودم میزنم

الانم داروهای قبل انتقالم داره فقط دو تا شیاف پروژسترون با آمپول عضلانی پروژسترون اضافه شده که خودم ...

عزیزم موفق باشی.من نتونستم آی وی اف کنم .وسطاش ول کردم.داروها اذیتم میکرد.زحمت به دنیاآوردن پسرمو یکی دیگه کشید نه خودم😍🥰

ول کن حرف مردمو بابا اینقدر من حرف شنیدم کلا نابودشدم باحرف دیگران.من فرزندخونده دارم همه هم عاشقشن ...

سعی میکنم بی توجه باشم ولی بازم‌نمیشه تازه فقط دو ساله ازدواج کردیم