2777
2789
عنوان

به هرکی میگم کمرمو ماساژ بده میپیچونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1664 بازدید | 90 پست
آره واقعا اینو درک میکنم ک آدم حس کنه شوهرش کسیو نداره یه حس ناراحتی مدام هس که همراه آدمه ک چرا همس ...

میدونی من همیشه سعی کردم خیلی کامل باشم همیشه باشم حامی خوبی ام جلوی خیلی ها وایسادم بخاطر شوهرم خیلی جنگیدم ولی خوب آدم بدونه باباش پشت اش هست فرق داره دلگرمی یجورایی وای خوب مال من این نبود 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اخه این بنده خدا اومده از درداش میگه شمام ازرابطه رمانتیک و عاشقانت حرف میزنی انتقاد پذیر ...

بقیشم خوندی؟اکه نخوندی این جمله رو خوب یادت نگه دار دوتا گوش‌داری یه زبون بیشتر بشنو کمتر حرف بزن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادت دارید تو حرف دونفربیایی خودی نشون بدید ظاهراً .

راس میگه دیگه

اومدین اینجا از خوشبختیاتون میگین

خب خداروشکر که خوشبختین...جار زدن داره؟؟

اونم تو تاپیک کسی که از بی توجهی همسرش ناراحته؟؟

نمیگی یه لحظه یکی دلش میشکنه؟

آره واقعا اینو درک میکنم ک آدم حس کنه شوهرش کسیو نداره یه حس ناراحتی مدام هس که همراه آدمه ک چرا همس ...

ببین میدونی من سعی کردم همیشه باشم خیلی جنگیدم حامی خوبی بودم اونم تو نوزده سالگی یوقتا خودم میگم قشنگ تو یه شب بزرگ شدم ولی خوب اینکه آدم بدونه باباش همیشه حامی براش دلگرمی که خوب این برای من و همسرم نبود خیلی نامردی کردن درحق شوهرم کاری که کردن آدم با دشمن اش نمیکنه 

[QUOTE=250837933]میدونی من همیشه سعی کردم خیلی کامل باشم همیشه باشم حامی خوبی ام جلوی خیلی ها وایسادم بخاطر شوهرم خیل ...[/QUOT

ایشاا. همیشه ایجور بمونید واسه هم

اصل زندگی هم اینه

گاهی اوقات دلم واسه تو که نه... واسه زمانی که فکرمیکردم تو بودی تنگ میشه...
این جمله روشما کاملا صدق میکنه الکی و بی موقع حرف نزنیم ریپلای نکن ج نمیدم بای

توروخدا نو‌میای ریپلای می‌کنی بعد توقع آت هم میره بالا ...سنگ بنداز پشت سرت باو 

به خدااااا ماساژ دادن خیلی سخته خیلی انرژی میبره من دیگه گریم میگیره شوهرم میگه ماساژم بده متنفففف ...

میدونم سخته ولی پنج دقیقه چیزی نمیشه موقعی که طرف داره گریه میکنه

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\
میدونم سخته ولی پنج دقیقه چیزی نمیشه موقعی که طرف داره گریه میکنه

چقدر‌مدافع پیدا کردی تو عشقم☺️☺️☺️☺️☺️

فکرنکنم دوستمون قصدش پز دادن بود بنظرم که از این اوضایی ک همسرش دارن و تنهان اونم با این شرایط ناراحتن

گاهی اوقات دلم واسه تو که نه... واسه زمانی که فکرمیکردم تو بودی تنگ میشه...