2777
2789
عنوان

به هرکی میگم کمرمو ماساژ بده میپیچونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 90 پست
اره من تنها شانس زندگیم همسرم بوده دیگه شانسی نداشتم کلا 

ایشالا همینطوری بمونه منم هفت سال این حرفو به همه میزدم ولی الان اصلا دوسش ندارم بس که شکنجم کرده 

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\
ایشالا همینطوری بمونه منم هفت سال این حرفو به همه میزدم ولی الان اصلا دوسش ندارم بس که شکنجم کرده&nb ...

چزا شکنجه واسه چی 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چزا شکنجه واسه چی 

من هفت سال با خانواده همسرم هیچ دعوای نداشتم بعد هفت سال دقیقا روزای اول زایمان خواهر و مادرش الکی باهام دعوا میکردن مثلا یه روز که دخترم گریه میکرد واسه شیر خواهرشوهرم نمیداد بچه رو شیر بدم میگفت زیاد شیر دادی دل درد گرفته باید ببرمش دکتر گفتم نه گشنس ولی داد زد نمیدم منم عصبانی شده بودم فقط گفتم اوکی حق با توعه فقط بچمو بده ،شیش ماهه تمام شوهرم سر فقط این حرف باهام قهر کرد 

من هفت سال با خانواده همسرم هیچ دعوای نداشتم بعد هفت سال دقیقا روزای اول زایمان خواهر و مادرش الکی ب ...

چقدر عجیب ...

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
چقدر عجیب ...

کل خانوادم از این همه تغییر ناگهانی تعجب کردن الان دوسال از زابمانم میگذره و رابطمون مثل سابق نشد مشاورم بردمش تو سر مشاورها داد میزد،به هیچ آدمی تو زندگیت وابسته نشو 

کل خانوادم از این همه تغییر ناگهانی تعجب کردن الان دوسال از زابمانم میگذره و رابطمون مثل سابق نشد مش ...

مال تو سر خانوادش باهات بد شد مال من چون خانوادش منو اذیت میکردن از مال و اموال گذشت پنج ساله ندیدتشون شوهر من تک پسر بود تو پر قو بزرگ شده بود تو این پنج سال چقدر سختی تحمل کرد ولی یکیارم نگفت پشیمونم همیشه میگه فروغ باشه دنیا هم نباشه راضی ام 

به خدااااا ماساژ دادن خیلی سخته خیلی انرژی میبره

من دیگه گریم میگیره شوهرم میگه ماساژم بده

متنففففرم از این کار

منم میپیچونم

والا

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
مال تو سر خانوادش باهات بد شد مال من چون خانوادش منو اذیت میکردن از مال و اموال گذشت پنج ساله ندیدتش ...

میگم احساس نمیکنی این حرف اینجا جاش نبود؟

دوستمون گناه داره

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
مال تو سر خانوادش باهات بد شد مال من چون خانوادش منو اذیت میکردن از مال و اموال گذشت پنج ساله ندیدتش ...

واقعا لذت بردم از عشقش ،عشق به این میگن،والا ما که چشممون ترسیده،ایشالا خدا برات حفظش کنه

واقعا لذت بردم از عشقش ،عشق به این میگن،والا ما که چشممون ترسیده،ایشالا خدا برات حفظش کنه

نه بابا جای من نیستی آدم باید پدر و مادرش همیشه پشت اش باشن تو روزای سختی شوهرم تنهاش گذاشتن چی از این بدتر می‌تونه باشه اخه

میگم احساس نمیکنی این حرف اینجا جاش نبود؟ دوستمون گناه داره

شما تا کامل از موضوع خبر نداری اظهار نظر نکن 

نه بابا جای من نیستی آدم باید پدر و مادرش همیشه پشت اش باشن تو روزای سختی شوهرم تنهاش گذاشتن چی از ا ...

آره واقعا اینو درک میکنم ک آدم حس کنه شوهرش کسیو نداره یه حس ناراحتی مدام هس که همراه آدمه ک چرا همسرم بخاطر من با خانوادش بده و باید انقد سختیو تحمل کنه

گاهی اوقات دلم واسه تو که نه... واسه زمانی که فکرمیکردم تو بودی تنگ میشه...
پز زیر پوستی😏

عادت دارید تو حرف دونفربیایی خودی نشون بدید ظاهراً .