2777
2789
عنوان

توی شرایط الان بدون کمک پدرمادر یا ارث میشه خونه خرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 54 پست

ممنون ازتون که تو تاپیکم شرکت کردید

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه
چیکارا کرده

خونمون اون درست کرده

دوسال پیش ۹۰ تومن داد شوهرم برای ماشین خریدن..

ولی الان از دستشون ناراحتم بااینکه خیلیییی کمکمون کردن..

شوهرخاهرشوهرم وضعش خوبه هرچی درمیاره میره شاختمون سازی میکنه بعدپول خورد خوداک مدرسه هیچی ب خانوادش نمیده پدرشوهرم میده جای اینکه ی کمک ب ما بکنه (شوهرم بیکاره)خونه پدرشوهرم ۳۰۰ متره کل طبق بالارو داد ب دامادش اونوقت خونه ما سالنش ۱۵ متره و...

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزم  خیرشو ببینی منم منتظر معجزه ی خدام فقط حرفم دروغ گفتن بعضیاس وگرنه من شا ...

بعضیا فک میکنن اینجوری بگن خیلی هنر کردن ولی به نظر من یه جور فخر فروشی و دل شکستنه.مخصوصا تو این زمان که خونه خریدن آرزو شده.عزیزم برات صلوات فرستادم.انشالله معجزه وار صاحب خونه بشی.منت هیچ کس هم جز خدا رو سرت نباشه

خونمون اون درست کرده دوسال پیش ۹۰ تومن داد شوهرم برای ماشین خریدن.. ولی الان از دستشون ناراحتم باا ...

گذشت کن

ندیده بگیر

گله نکن تشکر کن میبینن کمکت میکنن

نامحسوس بگو گرفتاری بخاطر بیکاری شوهرت بهتره

عزتتم حفظ میشه

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه
بعضیا فک میکنن اینجوری بگن خیلی هنر کردن ولی به نظر من یه جور فخر فروشی و دل شکستنه.مخصوصا تو این زم ...

قربون محبتت

منم فردا راهی حرم امام رضام دعات میکنم

انشالله بزرگتر و بزرگتر بشه خونت همراه باخوشی و سلامتی

بخدا من حسرتشو نمیخورم اطراف من همه صاحب خونن و میلیاردر منم دارم زندگی میکنم و شاکرخدام فقط اذیت ...

اون ده سال  وقتی دوستام و  دختر های فامیل که  صاحبخانه بودند  را می دیدم ناراحت بودم . می دونم شما چه حسی دارین . امیدوارم شما هم ی روز صاحبخانه بشین  و با دل خوش در اون خونه زندگی کنین🙏

گذشت کن ندیده بگیر گله نکن تشکر کن میبینن کمکت میکنن نامحسوس بگو گرفتاری بخاطر بیکاری شوهرت بهتره ...

من خ ادم حساسیم هرروز مادرشوهرم زنگ میزنه خاهرشوهرم بره ناهار 

دوروزه مانرفتیم ی زنگ نزد خ ناراحت شدم..

هرچقد میخام بش فک نکنم بازم فکرش میادتوذهنم ی نفرت لجیب نصبت ب شوهر خاهرشوهرم دارم ک روانموبهم ریخته

اون ده سال  وقتی دوستام و  دختر های فامیل که  صاحبخانه بودند  را می دیدم نا ...

ممنون عزیزدلم

امیدوارم شمام غرق در شادی و سلامتی باشی

من خ ادم حساسیم هرروز مادرشوهرم زنگ میزنه خاهرشوهرم بره ناهار  دوروزه مانرفتیم ی زنگ نزد خ نار ...

میفهممت

روان خودت از همه چیز مهم تره

فکرشونکن

بخودت انقد بهابده که اونا حتی تو فکرتم نباشن

موفق باشی عزیزم 

میفهممت روان خودت از همه چیز مهم تره فکرشونکن بخودت انقد بهابده که اونا حتی تو فکرتم نباشن موفق ...

ممنون قشنگم توهم موفق باشی 😘💋