2777
2789
عنوان

توی شرایط الان بدون کمک پدرمادر یا ارث میشه خونه خرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 54 پست
سال اول ازدواج خرید عزیزم  نوش جونش بقران اگه من حسادت کنم خیرشو ببینن فقط دروغشون ادمو میسوز ...

حق داری 

آدم فکر می‌کنه بلانسبت خر فرض میکنن 

اطرافیان منم دروغ میگن ، خیلی حس بدی پیدا میکنم 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      
نه گلم با حقوق ۷ یا ۸ تمن بدون پشتوانه نمیشه  کرایه خونه خرج خوراک دکتر مدرسه لباس و..... ماشی ...

احسنت که گل گفتی

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرت خوب  مادرت خوب منم همینومیگم اصن خونه یک میلیاردی تازه الان حقوقا اضافه شده قبلا ۵ توم ...

خونه خریدن شده رویاعزیزم

ماشینم همینطور 

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
سال اول زندگی خونه خرید ۵۰۰ میلیون ۴سال پیش سال اول کی کار کرد کی جمع کرد اخه تازه استخدام شد و بع ...

پدرش کمک کرده ،فامیل ما ده تا بچه داره یکیشون زنش خیلی اهل خوش گذرونیه و فقط اون خونه نداشت ،الان مسکن ملی نوشته و پدرش خیلی کمکش کرد اونوقت به دختراش یه ۲۰ هزاری هم چیزی بده حساب میکنه 

ع
چقدر مزه میده ادم پشتیبان داشته باشه ، انقدر موقعیت های خوب رو از دست دادیم اگه پدر مادر یکم کمک ‌می ...

عزیزم

ان شاءالله که میخرید

من خودم جزو کسایی ام ک میگم بچم بزرگ بشه کمکش نمیکنم خودش بره بخره تلاش کنه ولی با این جامعه .. فکرنکنم بتونه از پسش بربیاد

من سال ۹۸ یه ۴۰ متری محله پایین خریدم ۱۵۵ تومن دو طبقه.امسال با سختی و قرض و مستاجر اونو فروختیم کردیمش ۸۵ متر یه محله بهتر.از نظر من معجزه بود البته پارسال یه سمند مدل پایینم خریدیم.۵۰ میلیون بدهکاریم ولی اونم خدا بزرگه.میخوام بگم با حساب کتاب ما جور نمیشه ولی خدا بخواد میشه.من چله زیارت عاشورا و ختم ۲۰ روزه قران برداشتم و معجزه شد

من و شوهرم کارمند هستیم ، بعد ده سال اونهم با کمک پدر شوهرم خونه خریدیم . بدون کمک بزرگترها  سخ ...

بخدا من حسرتشو نمیخورم

اطراف من همه صاحب خونن و میلیاردر

منم دارم زندگی میکنم و شاکرخدام

فقط اذیت میشم الکی میگن ما کمک بچه هامون نکردیم

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه
من سال ۹۸ یه ۴۰ متری محله پایین خریدم ۱۵۵ تومن دو طبقه.امسال با سختی و قرض و مستاجر اونو فروختیم کرد ...

مبارکت باشه عزیزم 

خیرشو ببینی

منم منتظر معجزه ی خدام

فقط حرفم دروغ گفتن بعضیاس

وگرنه من شاکرخدام انشالله نوبت ماهم میشه

حقوق ۶ تومن با قسط و اجاره

من خودم ۷تومن اجاره خونه ومغازمون باهم میشه چجوری جمع کنم با ی سطح درامد متوسط