2777
2789
عنوان

اسمم برا غذای تبرکی حرم در اومده..

452 بازدید | 21 پست

تا وقتی مشهد بودم اسمم در نیومد خیلی منتظر بودم ...الان که برگشتم اسمم در اومده😓البته خیلی خوشحالم که نیستم ولی امام رضا بازدعوتم کرده...اونجا که بودم غذای حرم خوردم خدارو شکر تو دلم نموند دوتا پرس جوجه بهمون دادن 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

عزیزم ما هم صبحانه دعوت آقا بودیم 🤩

نمیدانم تا کی قرار است این زمانه را تحمل کنیم                                                    اما این را خوب میدانم که این زمانه                                                                                                                        همه مارا در اوج جوانی به مسلخ پیری کشانده است. ❤‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور میشه گرفت ؟ 

جایی باید سفارش داد؟

میشه کانالمو دنبال کنی؟😍 تزئینات منزل و دیوارکوب درست میکنم و تازه کارم رو شروع کردم 🥰 به حمایتت نیاز دارم رفیق🤝🙃    https://eitaa.com/rozmaregihayeZahra
شما هم ثبت نام کردید؟ برنامه رضوان

ما رئیس کاروان برامون ثبت نام کرد 

نمیدانم تا کی قرار است این زمانه را تحمل کنیم                                                    اما این را خوب میدانم که این زمانه                                                                                                                        همه مارا در اوج جوانی به مسلخ پیری کشانده است. ❤‍🩹
چطور میشه گرفت ؟  جایی باید سفارش داد؟

عزیزم برنامه نسیم رضوان ثبت نام میکنی ..قسمت مهمانسرا میری اونجا ثبت نام میکنی ... صبح ساعت شش تا ساعت شش عصر هر روز ثبت نام کن...ساعت هشت بهت میگن دعوتی یا نه ..تا باز ثبت نام کنی 

ما رئیس کاروان برامون ثبت نام کرد 

خیلی عاااالیه... ما اشنا داشتیم بهمون دوتا پرس داد تا وقتی اونجا بودیم اخه پسرم هی میرف دست به ضریح میزد میگف امام رضا تا از غذاهات نخورم برنمیگردم خونه..روز اخر اشنامون زنگ زد گف بیایید ببرید

عزیزم برنامه نسیم رضوان ثبت نام میکنی ..قسمت مهمانسرا میری اونجا ثبت نام میکنی ... صبح ساعت شش تا سا ...

اینترنتی ثبت نام میکنن؟

میشه کانالمو دنبال کنی؟😍 تزئینات منزل و دیوارکوب درست میکنم و تازه کارم رو شروع کردم 🥰 به حمایتت نیاز دارم رفیق🤝🙃    https://eitaa.com/rozmaregihayeZahra
اینترنتی ثبت نام میکنن؟

نه عزیزم فقط یه برنامه هس نصبش میکنی یا میتونی بری سایت نسیم رضوان اونجا ثبت نام کنی ولی باید هروز ثبت نام کنی تا اسمت در بیاد ..اگه برنامه نسیم رضوان نصب کنی اسونتره برات تا هی بری سایت