2777
2789

سلام اول یسوال بچه دارید؟ 

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره

شیش ماه ازطلاقم میگذره موقع طلاق تمام دلایلم برای طلاق منطقی بود بنظرم هیچ راه برگشتی نبود بایدتمومش میکردم بعدازطلاق شوهرم نامردی نکرد سریع همون زنی رو گرفت که میخاست شنیدم بهم زور داشت کلی گریه کردم الان خیلی وقته میگذره هنوزم حالم خوب نیس الان که فکرمیکنم حرف مردمو نبایدگوش میکردم بایدبیشترتلاش میکردم زندگیم بدی داشت ولی خوبیم داشت بخاطردخترم بایدصبوری میکردم امانکردم الان پشیمون دختربخدا الان 22سالمم هست پیرم نیس ولی بخدا اگه شوهرم الانم زنشو طلاق بده بهم بگه بیا میرم بخداوندی خداقسم بخاطردخترم

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
آره

حداقل باید تمام راه هارو میرفتم تاوجدانم راحت بودالان بخاطر دخترم

ببخید سن تون ؟   کی خواست جدا بشه شما یا همسرتون ؟   اگر شما خواستین طلاق بشه اون تلاش کرد ...

22

انقدتو زندگی میگفت طلاقت میدم طلاقت میدم منم بریدم دلسردشدم... 

اومدم خونه بابام مهمونی نبردم دیگه تا یک ماه ولم کرد هرچی گفتم بیادنبالم نیومد منم چون بعدازدوسال دادگاه تازه برگشته بودم سرزندگیم فهمیدم فقط دنبال اینه باسیاست مهریه ازم حلال کنه 

درخواست طلاق دادم، اصرار کرد اصرارکرد اصرارکرد برگردم بلاخره گفتم باشه برمیگردم ولی پرونده هامختومه نمیکنم گفت ن مختومه کن گفتم باشه دست ی بزرگتربگیربیادنبالم گفت نمیارم و تمام.....