2777
2789
عنوان

صابون گوگرد برای جای لک و جوش خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14057 بازدید | 27 پست

ببین برا جوش صورت اصلاااا خوب نیس من زدم ده برابر بدتر کرد جوشامووووو 

برو از داروخونه پماد کلیندامایسین بخر ۷هزار تومنه امااااا فوقالعاده س فدق العاددددده

فقط یه دعا دارم...🌿خدا امید کسی رو ناامید نکنه:)⛓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زدم اصلاااا اثر نداش

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
ببین برا جوش صورت اصلاااا خوب نیس من زدم ده برابر بدتر کرد جوشامووووو  برو از داروخونه پماد کل ...

حساسیت ایجاد نمیکنه؟ چون من یه باز یه ژل استفاده کردم صورتم بدتر شد

نه از صابون استفاده نکن.سرکه سیب طبیعی با آب به نسبت یک به چهار مخلوط کن اگر یه قاشق سرکه سیب میریزی 4قاشق آب بریز با پنبه هرشب به پوستت بزن .از ماسک استفاده کن آرد برنج با گلاب مخلوط کن باشعله کم بپز تا سفت بشه بهش مقداری سفیده تخم مرغ اضاف کن و خوب مخلوط کن بیست دقیقه رو پوستت بزار بعد بشور و یه آبرسان بدون چربی بزن .آبرسان کلیون بهت پیشنهاد میدم عالیه .پوستت سفید و مثل آینه میشه خودم استفاده میکنم 

زیر گروه آبی             وزن شروع 67
این مگه برای جوش نیست؟

فرقی نداره

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
حساسیت ایجاد نمیکنه؟ چون من یه باز یه ژل استفاده کردم صورتم بدتر شد

اوه نمیدونم اما هفت هزار تومن چیزی نیست  بخر اول مثلن روی یک سمت لپ ت رو بزن اگه حساسیت ایجاد شد نزن اما بعیید میدونم حساسیت داشته باشی ب این خیلی خوبه

فقط یه دعا دارم...🌿خدا امید کسی رو ناامید نکنه:)⛓