2777
2789

من یه پیج دارم میخوام فالورام بره بالا چیکار کنم؟ البته خودم کم هستم گاهی یه دابسمش کوتاه از خودم میزارم بیشتر کلیپ غمگین و فاز غمگینه ولی استوری و دابسمشای خودم شاده تقریبا. هزارو خورده فالووز دارم میخوام بره بالا فعلا تبلیغاتو نمیتونم چون فعلا اول راهم و مطالبم کمه بودجشم ندارم‌ اول راه ملت چیکار میکنن؟ واقعا اگه اطلاعات دارین بگین حدسی و گمانی نگینا

👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه مسیر مشخص رو برو،مثلا یا فقط عکس   و داشتمش از خودت  یا کلیپ و عکس نوشته

نمیخوام اخه خستع بشن خودم بیشتز کلیپ میزارم گاهی یه دابسمش از خودم میزارم ولی بالا نمیرن چیکار کنم پیجمو ببینن و فالو کنن

نمیخوام اخه خستع بشن خودم بیشتز کلیپ میزارم گاهی یه دابسمش از خودم میزارم ولی بالا نمیرن چیکار کنم پ ...

عزیزم باید پیجت یه موضوع خاص رو دنبال کنه،قاطی پاطی بزاری بالا نمیره

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
عزیزم باید پیجت یه موضوع خاص رو دنبال کنه،قاطی پاطی بزاری بالا نمیره

کلیپو بزارم پس چون خودم نمیتونم هر لحظه عگسو فیلم از خودم بزارم کلیپام بیشتر غمگینه استوری هامم همینطوری باشه؟ یا چی باشه؟

کلیپو بزارم پس چون خودم نمیتونم هر لحظه عگسو فیلم از خودم بزارم کلیپام بیشتر غمگینه استوری هامم همین ...

آره،در کنارش بعضی وقتا با استوری با فالورات صحبت کن یا هفته ای یه بار لایو

آره،در کنارش بعضی وقتا با استوری با فالورات صحبت کن یا هفته ای یه بار لایو

اخه دیدم اونایی که فقط کلیپ میزارن اصلا از خودشون رونمایی نمیکنن من فقط میگم چطوری پیجمو بشناسونم فالووکنن

اخه دیدم اونایی که فقط کلیپ میزارن اصلا از خودشون رونمایی نمیکنن من فقط میگم چطوری پیجمو بشناسونم فا ...

تبلیغات،بقیش الگوریتم اینستاگرام باید بشناسونه