2777
2789

کارش دوبرابره اینجاست و ده روز در ماه ماموریت و حقوق 50بدن خوبه؟ یا همون اولی که کارش سبکتره و درامدش کمتر و هر روزم برمیگرده خونه

خود شوهر نظرش چیه؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون 10 روز ماموریت بیش از 20 میلیون خرجش میشه 

در ضمن ، دوری ، قاتلِ رابطه اس

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ماموریت هزینه اش با خود دولت با شرکت هس

فکر میکنی ،  خیلی هزینه های پنهان داره

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

درآمد خانواده قرار نیست یک عدد خاصی بشه.

همین که معیشت خانواده در حد تامین نیازهای اصلی و ضروری جلو بره کافیه.

با کمتر از این ارقام هم خیلی‌ها با رضایت در حال زندگی هستند.

به نظرم تا وقتی خانواده تامینه، فشار شغلی آوردن برای درآمد بیشتر، اون هم به بهای دور افتادن و کمتر وقت گذاشتن برای خانواده هیچ توجیهی نداره.

شوهر خودم دو هفته نیست تو پتروشیمی عسلویه هستدو هفته هم شیرازه استراحت

انشالله سلامت باشه . 

میاد استان ما . 

پترشیمی  فرق داره ،   برا شما همسرتون دو هفته سر کاره پو هفتهذخونه ، با شغل شوهر استارتر کلی فرق داره . اون 10 روز از 30 روز ماموریته ، یعنی 20 روز بعددهم سر کاره