من هفته های اول دو لیتر خوردم 😶اولش نمی دونستم باردارم بعدش هم که فهمیدم فکر نمی کردم بد باشه تا فهمیدم قطع کردم دیگه .الان به طور اتفاقی یه کلیپ دیدم که مصرفش ماه اول باعث نقص عضو و مشکلات چشمی و عصبی و غیره میشه .اعصابم خورده 😑کسی بوده آب زرشک اوایلش بخوره بچه اش سالم باشه یا مریض بشه .تورو خدا راستش بگین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تنفس 😅نه سرچ نکردم یه کلیپ دیدم اتفاقی اونم توضیح میداد چرا داخل قائنات آدم های ناهنجاری ژنتیک زیا ...
هرکی هر مزخرفی گفت که نباید باور کنی. من از برنج بدم میاد به زور زعفرون و زرشک زیاد میخورم تو بارداری حداقل هفتهای چهار پنج بار میخوردم بچم هم مشکلی نداره
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من اولین بارم بود خوردم 😅 اصلا نمیدونستم باردارم دلم می خواست آب زرشک یا آب انار .فقط با خوردن اینا حالت تهوع کم میشد .البته نمیدونستم باردارم فکر می کردم صفرام رفته بالا مثلا