2777
2789
عنوان

مجبورم کار نظافت مدرسه انجام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2575 بازدید | 66 پست

بهت افتخار میکنم که مثل جاری من نیستی نه ورشکست شدن نه هیچی فقط تلاش نمیکنن همه ی توقعشون از زندگی ماست مدام میگن شما باید دست مارو بگیرید هوامونو داشته باشید چراشو نمیدونم که چرا‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه مامانم اینا با همین عنوان تو یه مدرسه شروع بکار کرد الان تو دفتر مدرسه کارای بایگانی ‌وتلفن اینا جواب میده بیمه هم داره روز معلم هم به عنوان کادر مدرسه ازش تقدیر میشه دوسه سال دیگه هم به عنوان فرهنگی باز نشست میشه یعنی میخوام بگم همینجوری نمیمونه بالاخره این روزا هم میگذره شایدم کار بهتر پیدا کردی خودت یا شوهرت 

همینکه زندگی شرافتمندانه بدون دست دراز کردن جلو بقیه برات مهمع و همینکه مثل خیلی از زنا اخ و پیف نمیکنی ک ای من فلان جا بزرگ شدم فلان کاربرام عیبه ازگشنگی بمیرم فلان جاکارنمیکنم نمیگی ده هیچ ازهمه جلوتری

واقعا تحسین بر انگیزه...تلاشت برای زندگیت و قوی بودنت خیلی ارزشمنده.اینکه آدم منفعلی نیستی و به زندگی و آینده ت امید داری خیلی خوبه

خدا بهت تن سلامت و به زندگیت آرامش و به مالت برکت بده 🌱💚

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...

اولا ک واقعااااا احسسسنت بهتۉن👏🏻👏🏻👏🏻

دوما هم خداروشکررر ک‌خودتون و همسرتون هر دو  سالم و سلامتین  و میتونید با شرااافت کار کنید و دستتون جلۉی کسی دراز نباشه‌و خرج دوا و درمون هم نمیدین.

بهت افتخار میکنم که مثل جاری من نیستی نه ورشکست شدن نه هیچی فقط تلاش نمیکنن همه ی توقعشون از زندگی م ...

😘 ممنونم من واقعاااا خوشحالم که آدمای با درک و شعور زیادی هنوز هستن که نگاهشون به مسائل پیرامون انقدر انسانیه 

کاری که داری محیطش سالمه این خیلی مهمه.  کاش برای منم باشه.  منی که پارتی ندارم چی😔

پارتی منم خدا بود خیلی رو انداختم به این و اون باورت نمیشه برای همین کار خدماتی سه دفعه مصاحبه رفتم...ای خدا شکر

راستش نگاه بعضی ها تو محیط کار برام سنگینه اماااا به خودم دلداری میدم ومیگم تحمل کن دختر چنان نماند ...

ما می‌رفتیم کارورزی یه مدرسه ای

مسئول خدماتش یه خانوم خیلی باکلاس مودب و خوش برخورد بود اصلا خودشو دست کم نمیگرف به خودش می‌رسید و خیلی متشخص بود و بسیار مهربان...تازه بااینکه سنش کم نبود ولی درحال ادامه تحصیل بود(فک کنم دانشگاه ولی نمیدونم چه مقطعی)

هممون دوسش داشتیم و بهش احترام میذاشتیم و به هیچ وجه حتا ذره ای حس ترحم نداشتیم بهش

باور کن معلمایی هم داشتیم که باوجود اینکه جایگاه اجتماعیشون خوبه ولی از بس ناله میکنن غر میزنم میگن نداریم خسته ایم یا با یه من سیبیل وشلخته میان سرکار آدم حس خیلی بدی داره بهشون واصلا حس نمیکنی با یه خانوم موجه و متشخص داری معاشرت میکنی و همه دست کم میگیرنش

خواستم بگم شما هم قوی باش اصلا فک نکن چون مجبوری داری کار می‌کنی چون زود خسته میشی

فک کن اینم یه چالشه و باید نشون بدی بهتر از همه از پسش برمیای

یاد فیلم ستایش افتادم که فردوس ورشکست شد ولی دوباره از صفر صفر شروع کرد و رف بالا

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

واقعاااا تلاشتون ستودنیه.بعضیا با وجود شرایط مالی سخت باز هم حاضر تیستن تن ب کار بدن.یه خانومی همیشه میومدن دم خونه خالم گدایی میکردن و شوهرشم فوت شده بود و خرج خودش و بچه هاشۉ با کمکهای مردمی میگذروند.خلاصه خالم و همکاراش ب این خانوم‌گفتن ک چه هنر و کاری بلدی؟ایشۉن هم گفت لباس میتونم ببافم...خلاصه خالم و همکاراش واسه این خانوم چرخ بافندگی خریدن و یه مغازه هم واسش اجاره کردن ک کشغول ب کار بشع.اما بعد از چند ماه اون خانوم ب خواست خودش کارش رو رها کرد و ب گدایی از این و اون دوبارع روی آوورد😐...خلاصه عزیزم همچین ادمای تنبلی هستن ک تن ب کار نمیدن و اهل کار نیستن.اما همین ک شما با شرافت کار میمنید ۉاقعااااا با ارزش تررررین نعمته