2777
2789
عنوان

مجبورم کار نظافت مدرسه انجام بدم

2575 بازدید | 66 پست

فوق دیپلم مدیریت دارم متاهلم زندگی خوبی داشتیم تو منطقه ی خوب خونه ماشین...همسرم ورشکست شد خیلی شرایط سخت شدم مجبور شدم کار خدماتی مدرسه انجام بدم که تازه همین کار رو هم با پارتی و کلی رو زدن برای خودم پیدا کردم اوایلش برام مرگ بود میمردم و زنده میشدم وقتی شروع کردم کار خدماتی انجام دادن البته قلبا معتقدم جامعه به همه ی مشاغل نیاز داره و شرافتمندانه زندگی کردن پیش خدا خیلی ارج و قرب داره روزای اول کارم که همین دو هفته پیش بود حس خیلی بدی داشتم که هنوز یه ذره اش باهامه  ...آه ولی مجبورم واین درامد کم خیلی کمکمون میکنه همسرم هم تلاششو میکنه به خودم میگم اینده مهمه و نون حلال داوردن همش از خدا میخوام قلبمو اروم کنه بچه ها خیلی به حرف های دلگرم کنندتون احتیاج دارم.... برای خوب شد حال دلم دعاااا کنید

خدا بهتون برکت بده

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

هزار افرین بهت

زنی که بلده کار کنه اینجا فرقش با زنی که فقط خانه داره معلوم میشه

این روزها میگذرن و جز احترام همسر و بزرگواری شما چیزی نمی مونه 

انشالله زود رزق زیاد بهت میرسه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آفرین به شما حالا اگر دکتری داشته باشی و هیچ کار نکنی عیبه رزقت پر برکت باشه اصلا هم کارت عیب نیست تو همین مدت دانشگاه هم برو لیسانس بگیر شاید دبیر شدی

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

عزیزم...همه کارها مخصوصا کارهای نظافتی واقعا پولشون حلاله مردمم خیلی فرهنگشون بالا رفته و احترام زیادی براشون قائلند و درکشون می کنن

ان شاءالله ک زود همه چی بر وفق مراد میشه..هیچ وقت دست از تلاش برندار

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖