2777
2789
عنوان

دعوا شوهروپدر شوهر

757 بازدید | 36 پست

سلام خانوما

من با دوتا جاریم و پدرشوهرم تو ساختمون پدرشوهرم زندگی میکنیم

پدرشوهرم ازون مردای قدیمی ک بچه هاش همه زیر سلطه خودشن وهرکی هرکار بخواد کنه ازون اجازه بگیره

یعنی بقیه اینجورین.شوهر من یکم سرکش تره مث داداشای بزرگش نیست.چون یجا هم زندگی میکنیم یعنی خونه داده بهمون یک شب درمیون همه میریم پایین خونه پدرشوهرم ک اونم یه شب نشده با دل خوش بیایم بالا.از بس به هرکاری کاردارن وتیکه میندازن

بعد الان مامانم اینا یکم بنایی دارن ازونجایی ک شوهرم قبلا با باباش اینکارو میکردن یکم بلده قبول کرده ک کاراشونو اون انجام بده.البته مزدشم بگیره

دیروز شوهرم رفته بود خونه باباش اومد بالا عصبانی بود گفتم چیشده گفت هیچی دیگه اصلا تنها نرو خونه بابام دلیلشم نپرس.باکلی اصرارگفت از بابام شماره کاشی کار وگچ کار خواستم  بابام گفته تو حمال مادرزنت شدی کاراشونو میکنی انگار اونا پدرمادرتن پاشو برو نمیخوام ببینمت وازینا.

الان انگار قهرن شوهرم ک دیگ فک نکنم بره پایین.پس فردام میریم یه شهر دیگه مسافرت کاری تا دوهفته

من چیکار کنم برم نرم اصلا چیکارباید بکنم الان.

باردارم هستم فکرم خیلی مشغوله ک چرا اصلا باید این حرفو بزنه شوهرم مفتی که کار نمیکنه.میشه کمکم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همسرت حمایت کن و اصلاااااا خودتو قاطی نکن.

اصلا هم اتیش بیار معرکه نشو.

ولی اتیشش که خوابید.

بگو پدرته گناه داره و اینا ولی کشش نده.

نزار بعدا که اشتی کردن بگه زنم اصلا واسه اشتی کردن ما تلاش نکرد

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
برو به روی خودت هم چیزی نیار ولی سعی کن یهویی و یجوری که مثلا متوجه نشن بهشون بفهمونی که شوهرت در مق ...

دیروز بعد از ظهر مادرشوهرم اومد بالا.معلوم بود بخاطر همون دعواشون اومده چون اونم بود خونه ک دعوا کردن.من گوشیم زنگ خورد اومدم اتاق متوجه شدم یواش یواش داره باهاش صحبت میکنه از پشت در شنیدم ک به مادرزنت بگو کاری داره خودش بگه ب بابات 

شوهرم گف کاری ندارع شماره کاشی کار خواستن کاره مگه که من بگم یااون.گف بهش دودیقه میری خونش ببینیش اعصابتو خورد میکنه بیرونت میکنه این چ پدریه.من اومدم بیرون ساکت شدن هردو

از همسرت حمایت کن و اصلاااااا خودتو قاطی نکن. اصلا هم اتیش بیار معرکه نشو. ولی اتیشش که خوابید. ب ...

خب واقعیتش منم ناراحت شدم ازینکه درباره مامان بابای من اینارو گفته و ازینکه شوهرم داره کاراشونو میکنه اونم پولی اینجوری گفته

درحالیکه هروقتی اون بخاد وبگه حتا امسال سیزده روز عید صبح تا شبش شوهرم میذفت با داداشاش بنایی پیش باباش و یکجا حتا بامن نیومد عیددیدنی و ماحق حرف زدن نداشتیم.میگف براخودتون دارم میسازم بعدا میمونه براشما

خب واقعیتش منم ناراحت شدم ازینکه درباره مامان بابای من اینارو گفته و ازینکه شوهرم داره کاراشونو میکن ...

عزیزم ازین اتفاقابه نفع خودت استفاده کن وتامیتونی خودتوپیش همسرت عزیزکن ولی دخالت بیجا نکن رفت وامدتم داشته باش امابامشورت همسرت

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
چه بیشعوره پدر شوهرت چرا کلا مستقل نمی شید ؟ به نظرم با همسرت برو یا برو خونه مادرت 

هی خواهر

عقد بودیم زمین وخونه ارزون بود چندر غاز پول داشتیم نذاشت زمین بخریم

طلا ۴۰۰تومن بود میخواستیم طلا بخریم نذاشت گف میاد پایین الان گرونه.الانم بهش بگی زبونش ده متره ک من نگفتم میزنه زیرش

انقد من کشیدم از دست اینا این سه سال که اندازه ده سال پیرشدم

خب واقعیتش منم ناراحت شدم ازینکه درباره مامان بابای من اینارو گفته و ازینکه شوهرم داره کاراشونو میکن ...

عزیزم میدونم دلت پره ولی الان وقتشه با سیاست معکوس همسرتو بکشونی سمت خودت

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
عزیزم ازین اتفاقابه نفع خودت استفاده کن وتامیتونی خودتوپیش همسرت عزیزکن ولی دخالت بیجا نکن رفت وامدت ...

خب دیگه پس فردا میریم

کار همسرم جوریه ک ماموریتیه یک هفته اینجاس سه هفته ماموریت

پنج شنبع باید بریم تا پنج شنبه چیکارکنم برم نرم

عزیزم میدونم دلت پره ولی الان وقتشه با سیاست معکوس همسرتو بکشونی سمت خودت

همسرم سمته من هست.کلا همون قبلنم به زور من میرفت پایین که داداشات میرن توچرا نمیری

اونام ازین میسوزن ک شوهرم سمت من و خونوادمه.واقعا خب خونواده من برامون بهترن تااینا ولی خب چه میشه کرد.مجبوریم بریم بیایم.دوبار سه بار باورت نمیشه تاالان ک هفت ماهمه پدرشوهرم واضح بهم گف بچتو بنداز.اگه دختر بود بندازش الان بچه میخای چیکارو اینا

آدم عاقل ب زن حامله اینارو میگه؟

خب دیگه پس فردا میریم کار همسرم جوریه ک ماموریتیه یک هفته اینجاس سه هفته ماموریت پنج شنبع باید بری ...

ببین همسرت چی میگه عزیزم ولی شماکه سه هفته نیستی بهتره بادلخوری نرین سفرکه سوء تفاهم پیش نیادچون ممکنه قطع رابطه بشه ..اگه خواستی میتونی غذایاکیکی چیزی درست کنی ویکم براشون ببری اگه تعارف کرون یکم بروبشین اگه هم نه که برگردخونت ولی اینجوری میفهمن که شمامشکلی نداری باهاشون وحرفاشون برات مهم نیس

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..