2777
2789
عنوان

دعوا شوهروپدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 36 پست
شوهر من یه بار با مادرش دعوای بدی کرد هر دوشون مقصر بودند ولی من ده بار زنگ زدم از مامانش عذرخواهی ...

همین دیگه ازین میترسم ک مثل شما سرم بیاد

خودش ببره پسراشو حتا مجانی اصلا اشکال نداره حرفم کسی بزنه میگه براخودتون میمونه.حالا الکیا میخواد بسازه بده اجاره

نرم بقیه از موقعیت سواستفاده نمیکنن بنظرت؟ چون جاریام قبل عروسیم خیلی فشار خوردن ک‌ من مثل اونا هرچ ...

نمی‌دونم گلم تو خودت جاریاتو بهتر می‌شناسی و شرایطتو می‌دونی 

ولی اگ میخوای بری حتما قبلش همسرتو قانع کن باهاش حرف بزن باهم تصمیم بگیرین سرخود نرو گلم 

نزار همسرت فک کنه برا حرفش ارزش قائل نیستی چون بعداً اونم دیگع ب حرفات گوش نمیکنه

مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️                         انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین دیگه ازین میترسم ک مثل شما سرم بیاد خودش ببره پسراشو حتا مجانی اصلا اشکال نداره حرفم کسی بزنه ...

خب وقتی همسرت خواسته نری بهانه داری که نری اینجوری دخالت هم نکردی که گردوش سر تو بشکنه

بعدها هم اگه گفتند، بگو من عادت ندارم بدون اجازه شوهرم جایی برم

اختلاف پدرو فرزند اخرش حل میشه ولی اختلاف زن و شوهر معمولا انقدر پیچیده میشه که کل زندگیشونو به هم می زنه

کلا آدمای پدرسالار از سر محبت نیست کاراشون، برای خودنمایی و فخر فروشیه و تو این راه از گرده بچه هاشون تا بشه کار می کشن

آفرین حرفت حقه واقعا.دیدم به چشم

ان شالله که زندگیت همیشه به خوبی و خوشی بگذره چون وقتی خدا نخواد هیشکی نمیتونه به آدم صدمه بزنه

با اون ادم نمیتونی بجنگی پس طوری که خودت هم زیاد اذیت نشی باهاش مدارا کن 

دوستت رو نزدیک نگه دار، دشمنت رو نزدیک تر

چرچیل

ان شالله که زندگیت همیشه به خوبی و خوشی بگذره چون وقتی خدا نخواد هیشکی نمیتونه به آدم صدمه بزنه با ...

قربونت بشم عزیزم.ممنون از راهنماییت

خدا که از اول زندگیمون برا ما نساخت هی بد آوردیم والا😄

ولی بازم شکرش که ازین بدتر نیس که بچم هست

ایشالا از الان به بعد بسازه