2777
2789
عنوان

دعوا شوهروپدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 36 پست
ببین همسرت چی میگه عزیزم ولی شماکه سه هفته نیستی بهتره بادلخوری نرین سفرکه سوء تفاهم پیش نیادچون ممک ...

اره ممنون

خوبه اینجوری ولی تاحالا چیزی خودم نمیبردم همش شوهرم میبرد

اره ممنون خوبه اینجوری ولی تاحالا چیزی خودم نمیبردم همش شوهرم میبرد

بهترمیفهمن که همسرت دلخوره 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترمیفهمن که همسرت دلخوره 

اینجوری فک نمیکنن چون شوهرم برا مامانم کار میکنه دارم من بهشون باج میدم یا حرفاشون تاثیر داشته میرم منت کشی

اخه جوری هستن که اگ از شوهرم ناراحت باشن سرمن خالی کنن به من تیکه بندازن

پس نرو...باتوجه به شرایطت که بارداری بهتره که اذیت نشی ..ولی غداکه درست کردی مثل همیشه به همسرت بگوکه ببره براشون ..فرقی نمیکنه جواب اون چی باشه ولی اینجوری همسرت میفهمه که مشکلی باخانوادش نداری وتاثیرمثبت داره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

چ پدرشوهر خاله زنکی داری اه اه 

اصلا چرا همه چیزو بهش میگین ک بخاد اظهار نظر کنه 

نرو دیگه شوهرت گفته نرو الان بری صدتا حرف بارتدکنه دلت خون‌بشه برگردی خوبه؟

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

عزیزم همسرتون بخاطر شما و خانواده شما با پدرشون بحث کردن

وختی بهتون میگن شما هم نرو بهتره ک پشتشو خالی نکنین

میرین ی چیزی بهتون میگن هم حرمتا شکسته میشه هم دلخور میشین

مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️                         انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:                     
اهوم مرسی عزیزم از راهنماییت

قربونت ایناسیاست رفتاریه که بایدتواینجورمواقع به بکاربگیری تابه چشم همسرت بیای

اینجوری فک نمیکنن چون شوهرم برا مامانم کار میکنه دارم من بهشون باج میدم یا حرفاشون تاثیر داشته میرم ...

بنظرم اصلا کاری نکن هیچی 

موقع رفتن به شوخرت بگو من میرم خداحافطی کنم اگه قبول کرد برو خداحافطی کن اگه نه که هیچ 

روزی هم اشتی کنن شوهرت میگه من نزاشتم تو هم بگو شوهرم اجازه نمیداد بیام من دوست داشتم بیام 

ولی از این شیرین کاریای زیادی نکن که دور بردارن به خانوادت توهین کردن همین که سکوت کروی و چیزی نمیگی خیلی خانمی میکنی 

چ پدرشوهر خاله زنکی داری اه اه  اصلا چرا همه چیزو بهش میگین ک بخاد اظهار نظر کنه  نرو دی ...

چیزیو بهش نگی بفهمه بعدا خون بپا میکنه

یه بخاری بخای بخری باید بدونه.البته من از اول بهش زیاد روندادم کار خودمو کردم عذابم زیااااد کشیدم از جاریامم کمتر بهم پول وطلا داد.سرهمون دل خوشی از خودمم نداره میخواد مث بقیه گوش ب فرمانش باشیم

شوهر من یه بار با مادرش دعوای بدی کرد

هر دوشون مقصر بودند ولی من ده بار زنگ زدم از مامانش عذرخواهی کردم گفتم ببخشیدش نفهمید یه حرفی زد

گفتم مادره، دلش میشکنه

چند وقت بعد که آشتی کردند مادرشوهرم مزد دستمو حسابی داد طوری که دو سال حاضر نشدم برم  ببینمش

وقتی شوهراتون با خانواده قهر میکنن هیچ دخالتی نکنید و تازه قدر بدونید که می تونید از دستشون یه نفس راحت بکشید چون آدمی که با بچه اش دعوا می کنه، هر چقدرم حسن نیت داشته باشید بازم نسبت به شما بدبینه

در مورد خونه مادرتون هم بعضی از پدر و مادرا خودشون عوض کمک کردن، همیشه از بچه ها کمک میگیرن برا همینم فکر کرده شوهرت قراره مجانی این کارو بکنه 

اصلا اهمیت نده

مهم خداست که میدونه قصد مادرت چی بوده

عزیزم همسرتون بخاطر شما و خانواده شما با پدرشون بحث کردن وختی بهتون میگن شما هم نرو بهتره ک پشتشو خ ...

نرم بقیه از موقعیت سواستفاده نمیکنن بنظرت؟

چون جاریام قبل عروسیم خیلی فشار خوردن ک‌ من مثل اونا هرچی گفتن انجام ندادم و هرکار دل خودم خاست کردم حتا با خاهرشوهرمم جاری دومیم دعوا کرد که عروسی من اینجوریه مال اون نبود

دیگه نگفتن من خرج عروسیم باشوهرم بود اونا با پدرشوهر

ازین حرفا که من زیاد شنیدم اعتنا نکن ادمای قدیمی همینن دوس دارن بچه هاشون فقط کارای خودشون بکنن اگه بفهمن بدرد پدر ومادر خانومشون خوردن گله میکنن مدام

دختر مردادم و مثل شیر جنگل فرمانروا آفریده شدم