2777
2789

ذات بشر توی فراموشی آدم مرگ عزیزش یادش میره چه برسه خیانت اوایل سخته بعد دیگه مجبور به عادتی🙂

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذات بشر توی فراموشی آدم مرگ عزیزش یادش میره چه برسه خیانت اوایل سخته بعد دیگه مجبور به عادتی🙂

چه حرف درستی دقیقا منم مجبور به فراموشی شدم گاهی یادم نیاد ازش متنفر میشم بعد برمیگردم حالت اول

این انصاف نیست یک بار به دنیا بیای اما بارها و بارها بمیری💔 خدایا نظری  کن سخت بهت احتیاج دارم.... 
مرگ قضیه فرق میکنه عزیزم ،این چیزیه که به روح و روان و عاطفت لطمه میزنه 

از دست دادن مادر بار روحی نداره عزیزم کسی که دیگه نیست من خودم خیانت دیدم ولی خوش حال بخشیدمش چون دیگه نه تکرار کرد و خیلی بیشتر از قبل بهم اهمیت میده حتی اون الان خیلی عاشق تر از منه تو همه چی 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
چه حرف درستی دقیقا منم مجبور به فراموشی شدم گاهی یادم نیاد ازش متنفر میشم بعد برمیگردم حالت اول

اره واقعا من خیلی دیگه خودساخته شدم دیگه چاره ای نیست که زندگی اینه💓

بعد یکسال حالت خوب میشه و فراموش میکنی

نه که کلا یادت بره ولی خیلییی کم بهش فکر میکنی 

به این فک کن که زندگی با این اتفاق میخواسته چه درسی بهت بده

و سعی کن این اتفاق باعث رشدت بشه نه اینکه غرقت کنه

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)
من از شب عاشورا تا حالا فهمیدم ،دفعه قبل ۸ماه قبل یه چیزایی و شماره های تو گوشیش دیدم و زد زیرش و به ...

به نظر من بهش بگو و هر کاری میخوای بکن چون تا بفهمی عکس العمل چیه اشتباه بوده یا واقعا خواسته