اون اوایل بهش میدادم بعد چندبار دیدم خیلی بد حسابه الان حتی اگه داشته باشم بش میگم ندارم ولی بازم از رو نمیره هر چند وقت یکبار زنگ میزنه پول میخواد. با اینکه وضعش از من بهتره. من شده کارتم خالی خالی بود ولی یکبار هم ازش پول نخواستم چون بدم میاد از کسی قرض بگیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))
هرموقع پول خواست بگو عزیزم خودم نیاز دارم و پول هایی که قبلا گرفتی رو هم ممنون میشم زودتر بهم بدی
« اگر زندگانی روزانهی شما در نظرتان حقیر مینماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچچیز و هیچجا ناچیز و سرسری نیست.»